Cadouri botez sau cadouri nou-nascuti

Trebuia sa impartasim cu voi si aceste noi produse realizate de catre designerii FlorideLux.ro Florarie online. Noua ni se par absolut adorabile, adevarate idei speciale pentru cadouri botez sau cadouri nou-nascuti. In parteneriat cu o talentata si pasionata doamna intr-ale hand-made-ului, ne-a venit ideea magnifica de a asocia acesti superbi botosei (crosetati manual!!!) cu aranjamente florale si jucarii pentru a crea cadoul ideal de botez sau pentru nou-nascuti. Preturile sunt, de asemenea, foarte accesibile. Atat cadoul pentru baietei, cat si cel pentru fetite au costul de 149 RON.

Cadou pentru botez si nou-nascut: fetita

Culori disponibile pentru botosei: roz, galben si piersica Comanda astazi acest minunat cadou potrivit atat pentru botez, cat si pentru celebrarea venirii pe lume a unei printese. Cadou pentru nou-nascut este special conceput pentru fetite si este compus dintr-o comoara de flori, un ursulet de plus si o pereche de botosei simpatici, crosetati manual. Aranjamentul floral contine minirosa, garoafe, hypericum si crizanteme. Toate produsele din acest pachet vor fi livrate in aceasta punguta de cadou roz, alaturi de o felicitare pe care vom nota gandurile tale de fericire pentru mica printesa. Atentie! Daca doriti ca botoseii sa aiba alta culoare decat cele mentionate, va rugam sa contactati operatorii FlorideLux.ro. Crearea unui astfel de pachet personalizat are costul de 189 RON, in loc de 149 RON si dureaza 5 zile lucratoare.
Culori disponibile pentru botosei: albastru si alb, nuante de verde
Comanda astazi acest minunat cadou potrivit atat pentru botez, cat si pentru celebrarea venirii pe lume a unui adevarat cavaler. Cadou pentru nou-nascut este special conceput pentru baietei si este compus dintr-o galetusa plina cu flori, un ursulet de plus si o pereche de botosei simpatici, crosetati manual. Aranjamentul floral contine crizanteme albe si galbene, garoafe, hypericum si statica. Toate produsele din acest pachet vor fi livrate in aceasta punguta de cadou mov, alaturi de o felicitare pe care vom nota gandurile tale de fericire pentru micul cavaler.

Atentie! Daca doriti ca botoseii sa aiba alta culoare decat cele mentionate, va rugam sa contactati operatorii FlorideLux.ro. Crearea unui astfel de pachet personalizat are costul de 189 RON, in loc de 149 RON si dureaza 5 zile lucratoare. Echipa editoriala FlorideLux.ro marketing@floridelux.ro Orice redare neautorizata a acestui text este strict interzisa.

LiveZilla Live Chat Software
Google+