Peste 5000 de buchete, aranjamente florale si cadouri

Peste 5000 de buchete, aranjamente florale flori si cadouri din care sa alegi

Tocmai ai ajuns in cea mai complexa florarie online din Romania. Aici vei gasi o varietate de 5000 de modele de buchete, cosuri cu flori, aranjamente florale, buchete de mireasa, lumanari de nunta si botez sau ansambluri de plante. Aceasta varietate impresionanta iti ofera LIBERTATEA de a alege exact produsul care iti place, de care ai nevoie si care se incadreaza in bugetul dorit. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari sau egale cu 159 RON, TVA inclus (pentru comenzi sub aceasta suma taxa de livrare este de 29 RON) si este cel mai profesional serviciu de livrare flori si cadouri din Romania, inca din anul 2003. Daca esti nehotarat suna-ne la 0372.740.106.

Buchete de flori

Buchete de flori

De la trandafiri catifelati, pana la frezii inmiresmate, crizanteme jucause sau bujori romantici, noi le avem pe toate! Toate florile, bineinteles. In categoria numita BUCHETE DE FLORI vei regasi o sub-categorisire pe intelesul oricui, care te va ajuta sa gasesti imediat floarea dorita si culoarea preferata. Buchetele de flori variaza prin tehnica de realizare, prin materialele decorative folosite, prin foliajul de umplere si prin faptul ca este cu vaza sau nu.

Cosuri cu flori

Cosuri cu flori

Cosurile cu flori sunt aranjamente incantatoare, ample, usor de oferit pentru expeditor si usor de transportat pentru destinatar. De asemenea, cosurile cu flori rezista foarte mult timp, florile fiind taiate scurt si amplasate in burete floral ud. Intra in categoria Cosuri flori si descopera o varietate cuceritoare de flori, culori si tehnici floristice de realizare, pentru orice buzunar.

Aranjamente florale

Aranjamente florale

Creativitatea noastra debordanta este deja renumita. Adoram sa ne jucam cu florile, cu tehnicile florale si cu diverse recipiente, pentru a crea aranjamente florale unicat, adevarate opere de arta. In categoria numita Aranjamente florale vei descoperi concepte florale, animalute din flori tridimensionale si aranjamente business / corporate, care impresioneaza prin structura si florile folosite.

Buchete de mireasa, lumanari de nunta, flori pentru botez

Buchete de mireasa si flori pentru nunta

Pe www.floridelux.ro vei descoperi o varietate impresionanta si inspirationala pentru flori dedicate celor mai importante evenimente din viata noastra: nunta si botezul. De asemenea, te asteptam in florariile FlorideLux pentru a descoperi alte modele in format printat, tip catalog. Descopera categoria Aranjamente florale nunti.

Plante de interior si exterior, ansambluri de plante

Plante de interior si exterior

Ce ar fi viata fara cele mai frumoase plante sa ne inconjoare, sa ne ofere oxigen, o imagine placuta si sa ne aminteasca de natura, in cea mai pura forma a sa? La FlorideLux gasesti plante sanatoase, e orice dimensiune si de orice soi, cu livrare oriunde in Romania. Intra acum in sectiunea dedicata plantelor.

Colectii florale unicat

Colectii florale unicat

Floristii FlorideLux creeaza special pentru tine colectii florale periodice, dedicate fiecarui anotimp in parte. Descopera o arhiva cu produse floristice magnifice, produse debordand de creativitate si originalitate. Acceseaza sectiunea Colectii florale si comanda chiar acum.

Vezi judetele unde livram cele mai frumoase flori