Aranjamente speciale, aranjamente florale recomandate de Diana Urma

Aranjamente speciale, aranjamente florale recomandate de Diana Urma

Aranjamente speciale, aranjamente florale recomandate de Diana Urma. Diana Urma este reprezentant operatiuni in cadrul FlorideLux si a ales pentru voi cateva buchete si aranjamente florale pe placul ei. Iata ce spune ea despre aceste produse:

"After women, flowers are the most lovely thing God has given the world" spunea Christian Dior pentru care florile au fost in colectiile sale o reala inspiratie. Florile sunt adevarate comori ce poarta cele mai pure sentimente. Putem fi alaturi de cei dragi chiar si atunci cand sunt departe; putem sa le transmitemn emotia, bucuria, empatia sau dragostea noastra, sau pur si simplu ii putem face sa zambesca.

Va propun mai jos cele mai frumoasa aranjamente si buchete pentru oamenii speciali din viata voastra. Pentru a-i demonstra dragostea celui de langa tine poti opta pentru trandafiri rosii sau aranjamente in forma de inima, modul clasic , dar elegant si sigur prin care ne putem arata sentimentele. Pentru persoanele sensibile si feminine va recomandam buchet de orhidee roz si trandafiri roz, iar pentru cadourile business puteti alege aranajmente in recipiente deosebite cu flori exotice sau de ce nu, un sevalet de flori! Daca vrei doar sa ii faci cuiva ziua mai buna te poti opri asupra unui animalut de flori , catelus sau ursulet, cu certitudine ii va aduce destinatarului zambetul pe buze. Pentru aniversari buchetul Illone este ideal pentru a iesi in evidenta, iar pentru venirea pe lume a noua nascutilor puteti alege pachetele speciale pentru fetita sau baietel."

26 Produs(e)

pe pagina

26 Produs(e)

pe pagina