Cosuri cadou - de ce sa le alegi? In perioada sarbatorilor de multe ori alegem sa trimitem un cadou fie pentru colaboratori fie pentru o persoana draga, iar in cazul in care nu cunoastem persoana respectiva este recomandat sa fie ales un cadou cadou cu produse speciale pentru Craciun.

 

 Cosuri cadou

 

De multe ori avem colaboratori sau rude, atat femei cat si barbati. Daca in cazul femeilor de cele mai multe ori alegem un buchet de flori, in cazul barbatilor nu putem alege doar o simpla sticla de vin, nestiind gusturile fiecarei persoane. De asemenea, cand trimitem la sediul unei companii un cadou este indicat sa alegem un cos cu produse, acestea putand fi impartite intre mai multe persoane din acelasi departament.

 

 Descarca de aici catalogul corporate pentru cosuri cadou pentru Craciun 2016

 

Cosuri cadou - de ce sa le alegi?

 

Alegerea unui cos cadou este simpla. De cele mai multe ori trebuie sa urmarim cateva aspecte generale:

  • produsele sa fie de calitate;
  • sa contina produse care sunt pe placul tuturor - cafea, vin, ciocolata, fructe;
  • aspectul sa fie elegant si cat mai simplu;
  • mesajul care vrem sa il transmitem;
  • sa alegem produse cat mai speciale, inca gestul sa fie cat mai apreciat de catre destinatar;

 

Vezi aici descrierea in detaliu a noii colecti de cosuri cadou pentru Craciun

 

Noua colectie CosurideLux.ro, cosuri cadou Craciun cuprinde o gama variata de produse gourmet, de cea mai buna calitate pentru a fi oferite cu succes oricarei persoane. Colectia este formata din recipiente unice pe piata din Romania, cutii foarte elegante si incapatoare. Cutia are o forma conica, este extrem de incapatoare si foarte eleganta. Variantele de culori sunt alb si negru. Cutiile in varianta standard sunt personalizate cu logo auriu de incredere CosurideLux.ro, insa acestea pot fi personalizate si cu logo-ul companiei dvs sau cu o urare speciala. In noua colectie am adaugat si cutii rotunde, albe sau negre, marca FlorideLux.ro, marca de calitate si incredere de peste 13 ani. Cutiile rotunde, cu logo-ul auriu FlorideLux.ro se vor livra impreuna cu capac, pentru a putea fi utilizata ulterior de catre destinatar, ca si recipient pentru decor sau pastrarea altor lucruri.

 

Video ambalare cos cadou in vid

 

Cosurile cadou Craciun contin produse proaspete, Eco si Gourmet, cu produse special alese pentru cele mai fine gusturi: praline belgiene, trufe de ciocolata, vinuri romanesti, cafea speciala, fursecuri de casa, biscuiti de casa, macarons homemade, cozonac cu ciocolata si nuca, facut dupa reteta traditionala, fructe confiate, biscuiti cu aroma de trandafiri, turta dulce sau ceaiuri bio. Avand o mare varietate de produse putem crea special pentru bugetul tau cosuri cadou speciale pentru cel mai bun dar pentru Craciun 2016, atat pentru comenzi de volume cat si pentru uz personal.

 

Citeste pe blog - cele mai frumoase cosuri cadou pentru ocazii speciale! 

 

Astfel, recomandarile premium pentru un cadou special pentru Craciun sunt cosurile cadou, recomandari de la specialistii CosurideLux.ro:

  • cosuri cu produse premium si gourmet
  • pe site, toate produsele contin descrierea cu produsele continute si poza cu toate produsele din cosul oferit
  • ambalare in vid
  • decoratiuni speciale 
  • aspect elegant si recipiente unice pe piata din Romania

 

Cos cadou Black&Gold Delish

 

Cos cadou Festive Gourmet

 

Cos cadou Golden Greetings

 

Cos cadou Christmas Supreme

 

Cos cadou Wonderful Christmas

 

Cos cadou Deluxe Taste Box