Grupul FlorideLux relansează franciza offline din Brașov, situată pe strada Zizinului nr. 3, și țintește o cifră de afaceri de 120.000 euro în noul an de activitate.

Florăria din Brașov a fost prima franciză offline lansată de grupul FlorideLux în România, în 2013, în urma unei investiții inițiale de 45.000 de euro, aducând un nou concept pe piaţa de profil din Braşov, acela de flowers and gifts shop, cu deschidere importantă atât în offline cât și online.

 

 

FlorideLux Brasov

 

 

Această relansare presupune reîmprospătarea vechii florării, prin aducerea la zi a noilor culori ale brandului FlorideLux, dar și o abordare diferită a tuturor segmentelor cărora se adresează compania.

 

„Odată cu relansarea vom încerca să fim mult mai activi pe segmentele de corporate și evenimente, venind în întâmpinarea clienților cu o ofertă mult mai complexă și diversificată, de la buchete și aranjamente florale extrem de elegante, până la cele business. În continuare, calitatea produselor va rămâne principalul pion al business-ului, prin intermediul căruia vom încerca să creștem, ca și până acum, atât în online, cât și în offline”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

 

Florăria va dispune de un program prelungit, fiind deschisă în fiecare zi. Un nou parteneriat care își propune creșteri substanțiale ale cifrei de afaceri Potrivit reprezentantului companiei, momentul relansării francizei coincide cu preluarea acesteia de către un nou francizat. Noii deținătorii ai francizei FlorideLux Brașov sunt Andreea și Filip Stroe, parteneri de încredere ai FlorideLux.ro și care aveau deja cunoștinte legate de produsele și serviciile FlorideLux.ro.

 

 

FlorideLux Brasov 

 

 

Când vechiul francizat a optat să renunțe la acest business din motive personale, afacerea necesitând foarte multă implicare și timp alocat, Andreea și Filip au reprezentat prima opțiune pentru preluarea francizei, datorită priceperii și seriozității dovedite. „Am dorit să facem parte din echipa FlorideLux pentru că ne-am dat seama cât de important este pentru noi să avem în preajmă oameni cu experiență și dedicare, de la care să putem învăța, cu care să ne sfătuim și pe care să ne putem baza oricând. Suntem încrezători că acum deținem resursele necesare pentru a duce experiența și cunoștințele noastre la următorul nivel, pentru a putea mulțumi și cei mai pretențioși clienți”, a declarat Andreea Stroe, co-manager FlorideLux Brașov.

 

Citeste aici restul articolului

 

Mai jos poti citi si ultimile articole scrise de noi: 

- Sfaturi pentru ingrijirea florilor - 7 tiptricks care chiar functioneaza. 

- Cum sa alegi buchetele pentru domnisoarele de onoare

- Simbiolistica si traditii pentru buchetul de mireasa 

- Cele mai frumoase buchete pentru domnisoarele de onoare