Cadouri de Revelion - este greu de crezut ca 2015 este pe sfarsite si ca ne pregatim deja de marea noapte dintre ani. Desigur, pregatim rochia, costumul si papionul, machiajul, cele mai alese mancaruri pentru invitati si tot ce mai este necesar pentru o petrecere de pomina! Dar stiai ca in noaptea din ani sau in urmatoarele 2 zile se ofera cadouri ca simbol al prosperitatii si norocului? Am pregatit pentru tine o lista completa cu situatiile cand este necesar sa oferi cele mai frumoase cadouri de Revelion. O data cu Craciunul care tocmai a trecut, nu am terminat cu cadourile. Dimpotriva, Revelionul este momentul perfect sa ne aratam pregatirea pentrun un an minunat prin darnicie, bunatate si placerea de a oferi mai mult.


Cadouri de Revelion

 

La petrecere - party favor

 

Daca ai pus la cale o mega petrecere pentru toti prietenii si membrii familiei, atunci ei nu pot pleca de la petrecerea dintre ani fara o amintire. Si nu vorbim aici de mahmureala! :) Nu, vorbim de o mica amintire, care se mai numeste si party favor. Poti sa oferi pungute cu prajituri cu ravase, sticle miniaturale cu sampanie, praline de ciocolata ambalate cu decoratiuni de anul nou etc.

 

 

 

Cadouri pentru familie

 

Stii ca se spune ca oricine trebuie sa aiba ceva nou de imbracat in noaptea dintre ani? Acest lucru fiind simbolul curateniei, a grijei fata de sine si a prosperitatii. Ar fi un gest minunat daca ai putea cumpara pentru toti cei din familie cate cea de imbracat nou, cat de mic, sa le oferi bucurie si speranta. Cu siguranta nu se vor astepta la noi cadouri de Revelion, dupa multele cadouri de Craciun pe care deja le-ai daruit.

 

 

Cadouri business

 

Eticheta sociala impune sa oferi un cadou de noroc si multi bani in noul an celor mai importanti parteneri de afaceri. Stim foarte clar cu totii ca afacerile se construiesc cu multe relatii, iar daca vrei sa iti mentii aceste relatii construite cu greu in anul 2015, atunci incepe cu dreptul 2016 si trimite-le un cadou impresionant, insotit de mesajul: Sa avem un an prosper impreuna si in 2016! Idei de cadouri business pentru Revelion:

 

 
 

 

Cadouri pentru femeia speciala din viata ta

 

Da, nici de Revelion nu trebuie sa uiti sa ii oferi inima ta... intre petale de flori catifelate. Cele mai potrivite buchete de flori pentru a fi oferite in noaptea dintre ani sunt buchetele cu flori rosii. Am pregatit deja pentru tine cateva oferte speciale la flori pentru anul nou, la buchete de trandafiri rosii si multe alte idei inedite. Cu siguranta ea nu se va astepta la un asemenea gest din partea ta... Incearca-ti norocul, la poarta dintre ani!

 

oferte de revelion