Toamna se anunta deja plina de sarbatoriti, iar noi, toti ceilalti, trebuie sa ne pregatim cu cadouri incantatoare pentru toti cei dragi noua care isi sarbatoresc onomastica sau ziua de nastere Toamna. Specialistii FlorideLux vin in intampinarea ta cu un calendar complet al evenimentelor de toamna si cu sugestii de cadouri de toamna pentru orice buget.


Sarbatoritii toamnei sunt cei nascuti in zodia Balanta, Scorpion si partial Sagetatori, astfel:

 

  • balantele din 22 septembrie pana in 22 octombrie
  • scorpion din 23 octombrie pana in 21 noiembrie
  • sagetator din 22 noiembrie pana la finele lunii noiembrie

 

Alte onomastici si zile perfecte pentru a oferi cadouri inedite, in sezonul de toamna sunt:

 

  • Halloween - 30 octombrie 2015
  • Sfintii Mihail si Gavriil - 8 noiembrie 2015
  • Sfantul Andrei - 30 noiembrie 2015

 

Pentru toate aceste ocazii puteti alege cu succes oricare dintre cele 24 de produse inedite din colectia noastra de toamna, intitulata Fashion Autumn 2015. Comanda online buchete de flori de inspiratie autumnala, extrem de voluminoase si decorate cu ambalaje 100% manufacturate, din piele, denim si material army / camuflaj. De asemenea, special pentru femeia Balanta am creat un cadou inedit, menit sa atinga coarda sensibila si creativa a acestor femei, care au nevoie de echilibru si cadouri cu adevarat de suflet. Vezi mai jos propunerile noastre. Succes!

 

Aaaa, si nu uita ca ai livrare gratuita in 12.000 de localitati din Romania si un discount permanent de 20% daca esti client inregistrat pe website.

 

Cadou femeia Balanta:

cadou femeia balanta

 

Cadouri de toamna, buchete de toamna: 

 

buchet de toamna

 

buchete toamna 2015

 

toamna, florarie online