Ce flori oferim de Sfantul Dumitru? Sfantul Dumitru se apropie cu pasi repezi, se serbeaza chiar peste 2 saptamani, intr-o miercuri, pe 26 octombrie. In aceasta zi sarbatorim 315.000 de romani si noi, cea mai buna florarie online din Romania, am pregatit pentru tine cateva super oferte la flori perfecte pentru Sfantul Dumitru! :)

 

Tocmai pentru ca stim cat de importante sunt pentru tine persoanele din viata ta care poarte numele de Dumitru sau Dumitra, dar si derivatii ale acestora, am pregatit pentru tine un ghid pentru ce flori oferim de sfantul Dumitru. Iata mai jos sfaturile profesionistilor si adevaratilor specialisti in flori si cadouri de Sfantul Dumitru:

 

 1. comanda florile online, pentru mai putine batai de cap, ai aceleasi preturi ca in floraria de colt de strada + livrare gratuita!
 2. prezinta-te intr-un mod elegant si frumos, scrie o urare speciala pentru Sfantul Dumitru, nu uita sa marchezi pe felicitare data si anul celebrarii, pentru ca destinatarului sa ii ramana amintire
 3. alege flori de toamna, potrivite sezonului, pentru ca au preturi foarte bune in aceasta perioada si se potrivesc perfect starii noastre de spirit
 4. comanda din timp, nu lasa pe ultima suta de metri, pentru ca se aglomereaza florariile -> in florarie online FlorideLux poti selecta data de livrare si se va si respecta!
 5. ofera aranjamente florale in cosuri sau ceramica pentru birouri
 6. ofera buchete in vaze pentru domicilii
 

Nume de barbati derivate din Dumitru: Dumitru, Dimitri, Mitica, Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitrea, Mitache, Dimitrica, Mitu, Dima. Nume de femei care sunt sarbatorite: Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitrita, Demetra, Dumitrana, Mita, Dumitriţa, Mimi.

 

Citeste si: Flori de Sfantul Dumitru, un ghid rapid

 

Ce flori oferim de Sfantul Dumitru

 

In continuare iti lasam cateva sugestii de flori potrivite pentru ziua de 26 octombrie, Sfantul Dumitru. Recomandarile sunt de cutii cu flori, buchete si aranjamente din oferta special creata pentru aceasta zi onomastica. Livrarea pentru aceste produse este gratuita in peste 12000 de localitati din Romania, chiar de 26 octombrie. In cazul in care vrei totusi sa faci cumparaturile din florarie magazin, te asteptam intr-una dintre florariile noastre premium la adresele de mai jos:

 

 1. Bucuresti – Atelier de lucru si centru de livrari – Bd. Iuliu Maniu nr 7, corp N, Incinta Apaca
 2. Bucuresti – Floraria FlorideLux – Calea Mosilor nr 209
 3. Brasov – Floraria FlorideLux Brasov – Str Zizinului nr 3 - florarie online Brasov
 4. Cluj – Floraria FlorideLux Cluj – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 19
 5. Numar telefon : +40372.740.106
 6. E-mail : contact@floridelux.ro

 

flori de sfantul dumitru

 

cutie cu flori

 

ce flori oferim de sfantul dumitru