Comanda flori prin WhatsApp, un nou serviciu de preluare comenzi, marca FlorideLux. Pentru ca tu, clientul nostru, esti in continua miscare, esti ocupat, esti activ, dar si foarte ocupat, ne-am adaptat serviciul de preluare comenzi cu programul si stilul tau de viata. De astazi poti comanda flori prin WhatsApp, cu doar cateva click-uri.


comanda flori prin whatsapp

 

Desi poate parea ceva extrem de simplu si la indemana oricui, preluarea de comenzi prin WhatsApp implica un operator full time dedicat pentru discutia direct pe telefon cu clientul. Noi, cei de la FlorideLux, insa, am creat in spate procese de lucru foarte bine adaptate si integrate sistemului nostru de preluare comenzi standard, astfel incat procedeul de comanda flori prin WhatsApp sa fie unul facil si rapid atat pentru clienti, cat si pentru operatori.

 

Discutia cu operatorul va curge foarte natural, vei primi raspunsurile instant si vei simti cat este de la indemana sa ii faci pe cei dragi fericiti, chiar si intr-o zi foarte ocupata, mereu pe fuga.

 

Comanda flori prin WhatsApp

 

Comanda de flori prin WhatsApp functioneaza astfel:

  • trebuie sa ai pe telefon instalata aplicatia WhatsApp pentru IOS sau Android
  • salvezi numarul de telefon 0724 510 273 sub numele de Floraria FlorideLux
  • apesi Mesaj Nou in aplicatie
  • ne dai un mesaj pe numarul de telefon 0724 510 273 sau cauti in agenda Floraria FlorideLux
  • intri instant in contact cu un operator FlorideLux gata sa iti preia comanda
 
 comanda flori prin whatsapp
 

Serviciul de comanda flori prin whatsapp este lansat in premiera in Romania de catre florariile FlorideLux si este creat special pentru clientii nostri activi si mereu pe fuga. Intelegem acest stil de viata, atat pentru clientii nostri din Romania, cat si pentru clientii straini si pentru romanii din diaspora.

 

Tocmai din acest motiv am creat pentru tine aceasta noua metoda de plasare comenzi pentru flori si cadouri, tocmai pentru ca desi viata aglomerata ne acapareaza toata energia, totusi gandurile si inima noastra raman alaturi de cei dragi si tanjim dupa sarutarile, imbratisarile si zambetele lor. Iar cateva flori colorate trimise la usa casei sau la birou este exact ce au nevoie pentru o zi mai buna! ;)