Comanda flori in Romania cu incredere, din orice colt al lumii te-ai afla! FlorideLux este singura florarie online din Romania care iti pune la dispozitie livrare gratuita in peste 12000 de localitati, de luni pana duminica + facilitati premium, special create pentru toti romanii din diaspora.


Comanda flori Romania cu incredere, din orice colt al lumii te-ai afla! FlorideLux este singura florarie online din Romania care iti pune la dispozitie livrare gratuita in peste 12000 de localitati, de luni pana duminica + facilitati premium, special create pentru toti romanii din diaspora.

 

Romanii din diaspora ne-au sustinut tot timpul. Sunt printre clientii cei mai recunoscatori si cei mai implicati, care tot timpul ne atrag atentia cand gresim, ne solicita diversificarea gamei de produse sau a ariei de servicii. Am observat ca tot timpul fac comenzi de pe intreg mapamondul pentru toti cei dragi ramani acasa si de aici ne-a venit ideea sa cream cateva facilitati premium, special pentru ei, astfel incat sa aiba si mai multa incredere in noi si sa ne implicam mai mult. 

 

Am reusit sa facem cateva numere de telefon pentru romanii din Italia, romanii din Spania, romanii din UK, America, Germania, Franta si Israel speciale, de pe care putem fi apelati de luni pana duminica la tarifele locale din tarile respective. Practic acum clientii nostri din aceste tari sa nu mai trebuie sa achite taxe telefonice imense pentru a suna in Romania. 

 

Aceste numere de telefon sunt conectate la operatorii FlorideLux care raspund oricand cu placere, de luni pana duminica. Operatorii florariei noastre sunt specializati in floristica si design floral, va pot oferi pe loc preturi la buchete si aranjamente personalizate, un sfat in alegerea celui mai potrivit cadou sau consultanta legata de compunerea mesajului. 

 

Comanda flori Romania - suna-ne la tarife locale!

 

Iata mai jos lista completa cu aceste numere de telefon si link-uri catre paginile special create pentru clientii nostri din fiecare tara in parte. In aceste pagini veti regasi avantajele serviciilor noastre, atat in limba romana, cat si in limba tarii respective.

 

 
Nu uita de cei dragi ramasi acasa, abia asteptam sa facem cele mai frumoase surprize impreuna! :)
 
 

florarie online, comanda flori romania