Ultimele detalii decorative Craciun - ne-am gandit ca poate esti prins sau prinsa cu multe alte pregatiri pentru Craciun, cum ar fi cumparaturile, curatenia, cadourile si ca ti-au scapat aceste ultime detalii decorative pentru petrecerea de Craciun perfecta. Insa aceste mici detalii decorative Craciun pot transforma casa ta intr-o oaza de liniste pentru invitati, o locatie placuta si primitoare, in care se vor intoarce mereu cu drag.

 

Detalii decorative Craciun: mai multe scaune

 

Pentru ca oaspetii tai sa se simta bine primiti, este esential sa ai destule scaune sau locuri de stat. Nimic nu spune mai mult CRACIUN si FAMILIE decat o masa imensa in jurul careia stau multe scaune primitoare sau o masuta de cafea in jurul careia regasesti scaune, tabureti, o canapea si fotolii. Este locul perfect pentru ca invitatii sa socializeze si sa bea cate un pahar.

 

Paturi si pernute decorative

 

Lasa pe canapea si pe scaune paturi si pernute decorative pentru ca invitatii sa se faca comozi fara sa ceara ceva suplimentar. Vei vedea cum fiecare prinde cate o patura sau cate o pernuta si se face mega-comod, toti se vor simti exact ca acasa si tu vei deveni gazda perfecta!

 

Creeaza un bar improvizat

 

Elibereaza o parte din biblioteca si creeza pe loc un bar improvizat. Pune acolo pahare, sticle de bautura, sucuri si apa, pentru ca invitatii sa se poata servi singuri. In acest fel te vei putea si tu bucura de petrecere, fara sa alergi intre oaspeti sa le torni cate ceva in pahare.

 

Straturi de paturi si perne pe paturi

 

Pune pe paturile invitatilor mai multe straturi de paturi, blanuri si perne, pentru a crea un loc comod, primitor si de neuitat. Daca se opreste caldura in noapte sau daca nu mai merge termostatul, invitatii nu vor avea neplaceri. Pune si un cearsaf in plus pentru cei care sunt mai caldurosi din fire.

 

Magie in camera copiilor

 

Daca ai si copii care vor sta la tine peste noapte, adauga un pic de magie de Craciun si in camera lor. Poti pune o instalatie la geam sau pe paturi, un mic brad de Craciun sau o coronita de brad atarnata de usa.

 

Lumanari cu led

 

Lasa lumanari cu led aprinse prin casa pentru a crea o atmosfera speciala in baie, pe hol sau in sufragerie. In plus, invitatii vor avea lumina chiar si noaptea cand trebuie sa mearga la baie, fara sa trezeasca toata casa.  

 

Aranjamente de Craciun

 

Nu uita sa pui in fiecare camera din casa cate un aranjament de Craciun, o coronita pe usa sau macar o instalatie la geam. Vei crea in fiecare coltisor o atmosfera festiva si o imagine foarte placuta invitatilor. Vezi aici si aranjamentul floral al zilei de 22 decembrie 2015, pentru inspiratie.

 

Pana in seara de Craciun, iti lasam aici si cateva imagini de inspiratie, care sa te transporte direct in atmosfera festiva: