Florarie online sau livrare de flori este un serviciu apartinand industriei de flori si cadouri. O florarie online functioneaza in principal prin internet, unde clientii pot intra pe o pagina www si pot comanda dintr-un catalog buchete de flori, aranjamente florale sau cosuri cu flori pe baza unei poze. Stocurile sunt afisate in timp real, plata poate fi efectuata prin card bancar si livrarea florilor se face prin curier, la cutie sau prin intermediul altor florarii locale.


Top 10 caracteristici ale unei florarii online pe care trebuie sa le ai in vedere pentru o experienta de cumparaturi flori online placuta


Florariile online au inceput sa prinda popularitate in Romania din anul 2013 cand Vodafone Romania a facut o campanie cu acoperire nationala TV, radio, outdoor in centrul careia se afla o florarie digitala. Aceasta campanie a determinat ca foarte multi comercianti sa isi doreasca sa aiba o florarie online, fie ca activau deja in industrie, fie ca nu mai facusera un buchet de flori in viata lor. Lucru extrem de important aici este ca piata florariilor online a crescut foarte mult datorita acestui endorsement din partea Vodafone si florariile online au inceput sa aiba vanzari extrem de bune.

 

Prima florarie online din Romania a aparut in anul 2003 si am fost noi, FlorideLux. Mai jos iti lasam pentru informare corecta un video first hand / no edit, in care CEO-ul si fondatorul nostru, dl Marius Dosinescu, va povesteste foarte prieteneste exact care este mica noastra istorioara si cum am ajuns astazi aici, sa va servim cu cele mai frumoase flori si cadouri online.

 

 

Citeste mai multe despre istoria florariilor online international


Florarie online - valorile noastre

 

Suntem extrem de mandri ca am crezut in visul nostru de a deveni alegerea numarul 1 cand vine despre florarii online. Daca am fi pus cate un banut deoparte de fiecare data cand ni s-a spus ca nu vom face nimic, ca florariile online nu vor fi niciodata alegerea numarul 1 a romanilor, ca nu vom rezista etc., probabil am fi extrem de bogati. :) Insa am perseverat in ideea noastra, am invatat, ne-am straduti zi de zi sa facem poze malitative, design floral ingenios si unicat, sa oferim preturi foarte bune, sa oferim beneficii premium pentru fiecare client indiferent de suma cheltuita, sa oferim o atentie speciala fiecarei comenzi, sa ne tratam clientii cu respect si gratitudine, sa oferim livrare gratuita chiar ORIUNDE in Romania pentru ca stim ca sunt persoane iubite si in sate, si in catune si in localitati mai greu accesibile.

 

florarie online

 

Florile sunt pentru noi un canal de comunicare, un lasou care uneste sufletele, o melodie soptita care transmite cele mai fine vibratii ale inimii. Stim cat de importante sunt florile pe care le trimiti, vedem mesajele pliiine de iubire pe care le scrieti in fiecare zi si ne simtim cu adevarat onorati sa facem parte din viata voastra, cu fiecare petala de floare... Motto-ul, credinta si valoarea noastra de brand precum florarie online este: Petale de viata, adica Alaturi de tine in orice moment. Desi acum avem 13 ani de activitate, dorim sa ne tinem in continuare promisiunea fata de clientii nostri, consideram ca nu am invatat inca indeajuns si nici nu am reusit inca sa oferim tot ce este de oferit. Muncim in fiecare zi sa devenim mai buni pentru voi!

 

Florarie online FlorideLux ofera:

 

  • livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania
  • livrare gratuita international
  • felicitare gratuita la orice comanda
  • plic hrana florala si instructiuni ingrijire la orice comanda
  • poza martor pe email inainte de livrare
  • SMS si email confirmare livrare
  • posibilitate urmarire status comanda online
  • posibilitate comanda flori online, prin chat, pe email, telefonic, pe whatsapp, prin apel gratuit din browser, prin apelare la tarife locale pentru clientii din diaspora, comanda in florariile noastre din Bucuresti, Brasov si Cluj
  • consultanta gratuita la orice comanda pentru alegere flori si scriere mesaj
  • discount-uri de loialitate