Florarii partenere, florarii locale - facem un apel catre toate florariile locale de pe intreg teritoriul Romaniei, catre toti profesionistii din bransa, pentru ca suntem in cautare de parteneri care sa efectueze livrari de flori si cadouri in toate orasele si localitatile din Romania.

 

Avem foarte multe cereri de comenzi in aceeasi zi, dar si in diverse alte zile ale saptamanii si ne dorim parteneri florarii locale cu care sa putem colabora pe termen lung pentru a primi, a produce si a livra aceste comenzi. Am facut in acest sens reteaua FlowersNET, locul unde florarii din toata Romania isi dau mana pentru clientii nostri.

 

 florarii locale, florarii partenere

 

FlowersNET este un agregator de comenzi online din intreaga retea de florarii online FlorideLux, care aloca in teren comenzile clientilor nostri pentru diverse orase, localitati, sate etc. FlowersNET este si un mediu extrem de tehnologizat, care confera floristilor flexibilitate, informare corecta si in timp real printr-o aplicatie pe care florarul o poate accesa de pe drum, din masina, de acasa sau din florarie, de pe tableta, telefon sau de pe laptop. Este extrem de simplu de folosit si ne permite sa raspundem in timp real la solicitarile clientilor.

 

Citeste si: Reteaua floristilor din Romania


De asemenea, floristii au alocat si un call center cu operatori specializati in floristica, unde pot discuta inlocuiri, probleme la livrare, sugestii etc. In momentul in care se plaseaza online o comanda, florarul de pe zona respectiva este automat anuntat pe SMS si email de comanda noua, impreuna cu suma alocata, data si adresa de livrare. Florarul care reactioneaza primul si accepta comanda este cel care o primeste. Asadar, viteza de reactie este extrem de importanta, la fel cum sunt si comunicarea, seriozitatea si flexibilitatea, de ambele parti ale baricadei (FlowersNET / FlorideLux si floraria locala).

 

Florarii partenere, florarii locale sunt invitate sa devina parteneri de incredere FlorideLux. Daca ai o florarie, acces la internet, un telefon / o tableta / un laptop si vrei sa te alaturi celei mai mari florarii online din Romania si sa facem bani impreuna, atunci te invitam cu mare drag sa te inscrii in retea aici: Reteaua FlowersNET inscriere florarii locale . Este o adevarata onoare si o bucurie sa va avem alaturi.

 

Florarii partenere, florarii locale

In acest moment in retea avem aproximativ 100 de alte florarii partenere. Iata ce spun colegii de industrie deja inrolati in retea despre acest sistem:

 

Citeste si comunicatul nostru pe aceasta tema:  FlorideLux a atras 100 de parteneri de la inceputul anului – provincia genereaza acum o treime dintre comenzile de flori online si va depasi 50% in 2018

 

”Sunt foarte mulțumit de parteneriatul existent. Era de așteptat pasul acesta și ne bucurăm că a venit din partea FlorideLux.ro. Prețurile pe care le primim pentru produse, în rețea, sunt profitabile și ceea ce mă mulțumește este seriozitatea și pregătirea tuturor angajaților. Operatorii sunt foarte bine pregătiți și colaborăm fără probleme. Un punct în plus sunt produsele unice și foarte diferite față de cele pe care le au concurenții de pe piață. Este o initiațivă bună și sperăm la o colaborare de succes și de lungă durată”, declară Arsene Cristian, Managerul Florăriei Adalexa din Curtea de Argeș, unul dintre partenerii din rețea.

 

”Relația dintre noi și cei de la FlorideLux.ro, prin rețeaua FlowersNET, este una de colegialitate, un parteneriat de succes. Sunt foarte mulțumită de colaborare și este o provocare zilnică pentru noi. Produsele sunt speciale și fiecare în parte mă binedispune, pentru că reușesc să realizez produse noi și frumoase”, completează și Lavinia Ciomu, Managerul Florăriei Flori de Doină din Constanța.


Video Marius Dosinescu explica pe indelete ce inseamna reteaua FlowersNET si de ce merita sa te inscrii: