Flori de toamna - noua colectie Golden Autumn 2016 este absolut senzationala! Si nu spunem asta doar pentru ca am facut-o noi... :) ci pentru ca are cateva aspecte deosebite care te vor cuceri imediat si te vor convinge ca oferim cele mai frumoase flori de toamna! Citeste in continuare si vei vedea!...

 

Toamna este anotimpul nostru preferat, ne cuceresc in fiecare an culorile cu tente aurii care stralucesc in tot ce ne inconjoara, de la frunzis pana la apusul soarelui, de la florile din gradina pana la razele palide de dupa ploile scurte specifice sezonului. Tocmai pentru a sarbatori acest sezon absolut magnific, am realizat o colectie pudrata cu praf de aur pretios, in care elogiem toamna asa cum merita!

 

flori de toamna

 

Colectia Golden Autumn 2016 are 21 de produse speciale si te va atrage imediat in magie ei pentru ca este cu adevarat deosebita, fata de produsele flori de toamna pe care le gasesti in alte florarii. Si iti spunem si de ce!

 

Flori de toamna - ce este deosebit la colectia Golden Autumn by FlorideLux


> contrast - cutiile cu flori, vedetele acestei colectii, sunt recipiente extrem de elegante. Ele contrasteaza intr-un mod senzational de atractiv cu aranjamentele rustice, relaxate din flori de toamna, cu accente de lemn, scoarta, frunze de matase, fructe si frunze de toamna.


cutii cu flori de toamna


>auriu - cutiile clasice, negre sau albe, sunt imbogatite cu frunze aurii de toamna, din frasin, artar sau stejar. Aceste frunze sunt pudrate pe cutii, ca si cum le-ar fi adus vantul. Frunzele sunt aplicate pe cutii, putand fi indepartate de catre destinarar, daca doreste.


>felicitare unicat - o data cu aceasta colectie am introdus la fiecare livrare o felicitare cadou unicat. Aceasta este alba imaculat, cu decor auriu special si litere in relief. Felicitarea este de fiecare data imprimata (nu scrisa de mana!) cu urarea / mesajul tau si apoi introdusa intr-un plic negru cu auriu, sigilat, pentru a pastra intimitatea gestului si momentului dintre tine si destinatar.>video - FlorideLux este singura florarie din Romania care iti ofera si prezentare 3D a acestei colectii, pentru fiecare produs in parte. Video-urile nu au imagini prelucrate, iti permit sa observi in detaliu frumusetea fiecarei flori, dar si tehnica florala impecabila folosita la fiecare aranjament in parte. In acest fel poti lua o decizie de cumparare in cunostinta de cauza.>atentie la detaliu si dedicare - in video-ul de mai jos CEO-ul FlorideLux, Marius Dosinescu, iti povesteste in detaliu conceptul noii colectii si cu siguranta vei intelege din cuvintele sale sincere cat de mult adoram ceea ce facem si cata iubire investim in fiecare produs. Stim cata importanta au florile pe care le oferi prin noi, cata incarcatura emotionala si sentimentala si tocmai de aceea nu lasam nimic la voia intamplarii.>oferte speciale - de la 1 septembrie poti comanda produsele din colectia Golden Autumn la oferte speciale, asa ca stai pe aproape - inregistreaza-te la newsletter si urmareste website-ul FlorideLux! Vezi toata colectia de flori toamna Golden autumn aici! Nu uita ca ai livrare gratuita la flori de toamna in peste 12000 de localitati din Romania! COMANDA ONLINE FLORI TOAMNA!