Toamna, cea mai eleganta Doamna, a venit deja in viata noastra cu alaiul ei de nuante ruginii. Suntem surprinsi ca frumoasa anotimpurilor ne alinta, insa, din primele zile cu cele mai blande raze de soare, cu adieri mangaietoare si vreme numai buna de o vacanta racoritoare. Pentru acest anotimp special floristii gasesc mereu inspiratie surprinzatoare si nelimitata in natura, in nuantele ruginii ale frunzelor, in stilul rustic care pare perfect adaptata acestui anotimp abundent.


Daca esti in cautarea unui cadou care sa ii aduca sentimentul autumnal in suflet, am pregatit pentru tine o selectie premium de buchete si aranjamente florale cu flori de toamna, cosuri si vaze rustice, creativitate florala exploziva atat in florile folosite cat si in stilul floristic adoptat. In oferta noastra de flori de toamna vei regasi crizanteme galbene, portocalii si burgundy, completate de crini asiatici, trandafiri in nuante ruginii, floarea-soarelui de gradina, gerbera jucausa, dar si flori mai rare, ale caror culori completeaza perfect ideea de toamna, cum ar fi anthurium, anthirrihnum, leucospermum, protea, mathiola, phisallis sau orhidee mokarra.

 

Paleta de culori perfecta pentru perioada de toamna curprinde nuante asemanatoare cu cele de cognac, aur lichid, expresso, ciocolata calda, verde armata, rosu catifea, portocaliu oranjada sau crem tiramisu. Toate aceste culori bogate si adanci sunt puse in evidenta si echilibrate de nuante terne precum gri si maro. Sunt combinatii surprinzatoare care atrag si in acelasi timp te introduc imediat in atmosfera melancolica si poetica a zilelor de toamna.


Descopera mai jos creatiile PREMIUM ale floristilor FlorideLux pentru sezonul de toamna-iarna 2015:


flori de toamna


aranjament de toamna


buchet cu flori de toamna


buchet flori toamna