Flori, dragoste si emotii este noua campanie FlorideLux, cea mai mare florarie online din Romania! Prin noua campanie va prezentam cei 5 oameni din spatele florariei noastre (5 stele *****), care se ocupa zi de zi de comenzile voastre de flori si cadouri, care se framanta si se preocupa ca totul sa mearga perfect, pana in cele mai mici detalii! Va invitam cu drag sa ne cunoasteti precum oameni, va invitam sa cunoasteti cu adevarat FlorideLux!


Comunicat oficial de presa pentru noua campanie: 


FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a lansat o nouă campanie, bazată pe umanizarea relației dintre florărie și client. Potrivit reprezentanților companiei, FlorideLux.ro este prima florărie online care promovează o asemenea acțiune.

 

Campania, intitulată ”Flori, dragoste și emoții”, va fi implementată în perioada octombrie – decembrie, atât la radio, cât și pe diverse canale din mediul online, precum website-ul propriu, rețelele de socializare și canalele de Youtube. În cadrul acesteia, comunicarea se va axa pe latura umană, prin prezentarea echipei, iar accentul va fi pus pe umanizarea relației cu clientul. Bugetul pentru implementarea acesteia se ridică la aproximativ 5.000 de euro, sumă alocată pentru concept, copywrite, imagine și producție video.

 

”Prin intermediul acestei campanii vrem să prezentăm întreaga <<bucătărie>> din spatele website-ului FlorideLux.ro. Am început cu un material video în care le-am arătat pe scurt clienților întregul proces de la primirea comenzii și până la expediere. Filmarea a stârnit un interes uriaș, ajungând să aibă, în circa o lună și jumătate, peste 74.000 de vizualizări. Asta ne-a demonstrat că, în timp ce toată industria online se axează foarte mult pe tehnologizare și reducerea comunicării strict la comandă și returnări, clienții vor altceva. Lucrăm pentru oameni, iar menirea noastră este să aducem zâmbete și fericire în fiecare zi și este important pentru clienți să ne cunoască și să creștem încrederea în serviciile noastre”, declară Marius Dosinescu, CEO și Fondator FlorideLux.


Citeste intregul comunicat aici: Flori, dragoste si emotii by FlorideLux

Citeste si: Flori, dragoste si emotii, noua campanie prin ochii CEO-ului si fondatorului FlorideLux - Marius Dosinescu

Citeste si: Flori, dragoste si emotii, intr-un cuvant FlorideLux