Se spune deseori: Craciunul fudulul, Pastele satulul. Aceasta vorba vorbeste despre decoratiunile de Craciun pline de stralucire si fast, versus modesta si optimista sarbatoare a Pastelui, care ne aduce mai aproape de natura, de religie si de lucurile simple. Pastele este o sarbatoare plina de veselia specifica primaverii, de plimbari in parc, aer curat, raze molcome de soare si multe, multe zambete. 

Masa de Paste este cea mai importanta. Preparatele specifice acestei sărbători nu ar avea niciun farmec dacă nu ar fi prezentate invitaţilor într-un mod deosebit. Alege flori naturale pentru a înveseli decorul mesei în ziua de Paşte. Iepuraşii de cicolată şi ouăle decorate vor face deliciul invitaţilor.

Ouale de Paste - propria ta panza de pictura. Nu e nevoie sa fii maestru in ale incondeierii oualor! Iti trebuie doar cateva tubulete de vopseluri acrilice sau in ulei (daca nu le ai, si tempera din sertarul celor mici vor functiona perfect!), un betisor de urechi sau o scobitoare si... un pic de imaginatie!

Flori si plante pentru decor - nu este atat de greu, poti confectiona sau cumpara coronite pentru usa, cosuri cu flori proaspete, vaze pline cu flori de sezon sau plante verzi / cu fructe / cu flori. Oferta in sezonul de primavara este cu totul si cu totul impresionanta, iar preturile permit oricui un decor inedit. 

Descopera cele mai frumoase flori de Paste. Vezi ofertele aici: Flori de Paste