Flori pentru profesori, flori pentru prima zi de scoala dupa o lunga vacanta de vara insorita... Ah... Ce amintiri frumoase, clipe pe care precum adult nu le mai poti retrai niciodata, decat prin experientele propriilor copii. Este absolut incantator, o adevarata bucurie sa ne revedem invatatoarea, diriginta si profesorii preferati dupa 3 luni de vacanta. Aceasta bucurie trebuie marcata si sarbatorita cu un buchet de flori magnific, care sa ii transmita invatatorului tau, prin fiecare petala, cat de mult il apreciezi.


O data cu inceperea scolii (14 septembrie), devine absolut necesar sa ne oprim un pic si sa ne gandim cum putem face aceasta zi una absolut speciala pentru profesorii copiilor nostri. Prima zi de scoala pentru orice copil este un mix intre mai multe sentimente: emotii, disconfort, timiditate, bucurie, sperante. Pentru parinti este esential sa stie sa faca aceasta zi sa treaca pentru copil cat mai frumos posibil, cu amintiri colorate, zambete si multe imbratisari. O data ce ai pregatit rechizitele noi, hainele noi si moderne si tenisii confortabili, trebuie sa te gandesti si la un cadou potrivit pentru invatatoare, diriginta sau profesoara preferata a copilului tau. Arata ca ai clasa... si in afara clasei!

 

Puterea florilor in prima zi de scoala

Florile nu sunt insa un simplu cadou pe care il oferi si gata. Nu, florile poarta o simbolistica aparte pe care trebuie sa o iei in considerare in aceasta zi speciala:

  • Un simbol de dragoste si apreciere – Florile sunt dintotdeauna un simbol extrem de delicat al dragostei, aprecierii, prieteniei si dorului. Este cadoul colorat si proaspat perfect pentru a transmite toate aceste sentimente pozitive si speciale profesorului tau preferat. In acest sens poti opta pentru un cadou tip aranjament floral colorat, decorat creativ cu creioane colorate, intr-o cutie cu imagini Back to school. Cutia are manere, fapt care o face usor de transportat atat pentru tine pana la scoala, cat si pentru profesor pana acasa. Pretul aranjamentului este foarte bun, accesibil si beneficiezi de livrare gratuita fie acasa in weekendul dinaintea inceperii scolii, fie in dimineata respectiva, direct in curtea scolii. 
 
flori inceputul scolii
 
 
  • Un simbol de bucurie si emotie – Nu exista nici o modalitate mai frumoasa de a exprima bucuria revederii profesorilor dupa o lunga vacanta de 3 luni decat... ati ghicit!... FLORILE. Poti opta pentru un aranjament creativ, neasteptat si care va aduce garantat zambetul pe fata oricarui profesor: un catel invatacel. Catelusul nostru din flori este colorat, vesel si plin de veselie. Este realizat din crizanteme, fapt ce il face foarte rezistent in timp (pana la 3 saptamani) si este realizat intr-un cos foarte usor de transportat. Decorul general al catelusului duce cu gandul la scoala, clopotel si rechizite. Este cadoul perfect pentru prima zi de scoala, cu livrare gratuita la tine acasa sau la scoala!
 
 
catel de flori inceputul scolii
 
 
  • Un simbol al recunostintei – O traditie de ani de zile la orice scoala este sa aduci flori atat in prima zi de scoala, cat si in ultima zi de scoala profesorilor, invatatorilor sau dirigintilor, ca un simbol al multumirii si recunostintei pentru grija purtata de-a lungul anului.  Poti opta in acest sens pentru un buchet de flori Back to school cu totul special, model nou 2015! Acest buchet este realizat pe lung, din 3 gerbera colorate, avand un decor cu o paleta de culori realizate din flori si 2 pensule. Decorul este foarte bine securizat, acest buchet fiind foarte usor de transportat si de pastrat in vaza. Buchetul beneficiaza de livrare gratuita acasa sau la scoala, si cu siguranta transmite mesajul pozitiv al campaniei de toamna FlorideLux. si anume: BACK TO SCHOOL IS REALLY COOL!
 
flori pentru scoala