De ce sunt bujorii atat de speciali?


Spre deosebire de restul florilor, bujorii au cupe pline, mari, frumos mirositoare, elegante. Practic nu ai nevoie sa le asociezi cu alte flori pentru a putea realiza un buchet sau un aranjament surprinzator. Conform designerului nostru sef, Ioana Buiacu: "Bujorii au un fel anume, inconfundabil, de a se face remarcati in orice buchet sau aranjament. O data infloriti, cupele lor de floare sunt pufoase, foarte pline si emana un miros senzational."

 

Bujorii sunt cu atat mai captivanti cu cat sunt de rari. Aceste flori sunt disponibile doar vara. Este precum un bonus delicios si parfumat pe care toate femeile il asteapta tot anul! 

 

buchete de bujori


Ce perioada este considerata "sezonul bujorilor"?


Sezonul bujorilor romanesti este din Mai pana in Iunie. Insa sezonul acestora se extinde in domeniul florariilor pana la mijlocul lui august, intrucat se importa constant din Olanda pentru nunti si astfel sunt disponibili si pentru achizitii cu diverse alte ocazii, in florarii online. 

 

Cum ai grija de bujori?


Pentru aceste flori schimbarea din boboc in floare este cu adevarat dramatica. De preferat este sa oferiti bujorii imediat ce bobocul se deschide sau crapa. Este perioada perfecta pentru ca destinatarul sa se bucure de flori cat mai mult timp in vaza. 

 

O data ce primiti bujorii, taiati imediat coditele cu un cutit sau o foarfeca ascutita, la un unghi de 45 de grade. Rupeti de pe tulpini orice frunze ar putea sa atinga apa. Bujorii vor inflori mult mai rapid in camere mai calde, cu lumina abndenta. Bujorii vor ramane mai mult timp proaspeti (daca ii primiti deja infloriti) intr-o camera racoroasa si intunecata.

 

 buchete cu bujori


Cum decorati cu bujori?

 

Bujorii pot fi gasiti intr-o varietate incantatoare de culori vintage, de la alb, la crem, roz pal, roz cyclam si mov putred. Sunt flori feminine si opulente, sunt florile de vara perfecte pentru a va decora fiecare colt al casei sau al biroului. Comanda bujori speciali chiar astazi!

 

Plasati bujorii in vaze incantatoare, cu un aspect vintage si uzat. Acest tip de vaze vor pune perfect in evidenta frumusetea perfecta a acestor flori, care imediat vor lumina si parfuma camera in care sunt plasate. 

 

comanda buchete bujori

 

Nu ezita sa oferi cuiva drag sau sa iti cumperi pentru tine aceste magnifice flori. Poti gasi buchete de bujori online, la preturi foarte avantajoase si cu livrare gratuita oriunde in Romania.