Flori Ziua Indragostitilor sau cele mai asteptate cadouri de catre femeile indragostite de la iubitii, sotii sau curtezanii lor. Ziua Indragostitilor se serbeaza in fiecare an pe 14 februarie si este o ocazie excelenta de a-i reconfirma iubirea ta femeii adorate sau de a o cuceri cu un buchet de flori magnific, romantic, cuceritor si fermecator. Lasa-te pe mana specialistilor FlorideLux pentru cadouri romantice WOW!


Anul acesta este unul special pentru echipa FlorideLux, pentru ca implinim 14 ani de zile de livrari de flori pentru cele mai indragostite cupluri. Suntem mandri de performantele noastre si de felul in care am crescut, alaturi de clientii nostri. Pentru a celebra acesti 14 ani de livrari flori Ziua Indragostitilor, dar si pentru a satisface pana in cele mai mici detalii cerintele clientilor nostri, cu ocazia 14 februarie 2017 am lansat o colectie premium, speciala si unica, la oferta speciala!

 

Citeste aici: Flori Ziua Indragostitilor, cum ne pregatim sa livram cele mai frumoase si romantice flori!

 

Colectia se numeste LUXURY LOVE 2017 si numara 35 de produse senzationale, cuceritoare si extrem de elegante, pe gustul clientilor nostri atat de pretentiosi si atenti la fiecare detaliu. Colectia are in prim plan buchete de flori si cutii cu flori, toate puse in evidenta de liniile simple, de logo-ul auriu 5 stele FlorideLux si de trandafirii de cea mai buna calitate folositi, extrem de proaspeti, parfumati si cuceritori. Cutiile cu flori pot fi achizitionate sub forma rotunda (albe, negre, rosii), cutii inima (albe, rosii) sau cutii patrate foarte pretioase, exclusiv albe. 

 

Iti garantam ca in fiecare an, calitate suprema si 100% banii inapoi in caz de probleme. Floristii nostri experimentati iti pun la dispozitie creatii unicat, fiind antrenati de catre master florist olandez Bart van der Elsken, asa ca tot ce facem este la standarde inalte, premium, prospetimea florilor este impecabila, iar livrare este rapida, garantata si gratuita in peste 12000 de localitati din Romania. Flori Ziua Indragostitilor vor fi livrate alaturi de felicitare de lux imprimata cu mesajul tau, plic hrana florala si carte instructiuni ingrijire flori profesionale. De asemenea, aveti optiunea de ambalare cadou de lux, care implica plasarea florilor sau a cadoului ales intr-o punga FlorideLux high en luxurianta. Oricum privesti beneficiile FlorideLux, iti dai imediat seama ca suntem cea mai buna florarie online pentru ca tot ce facem FACEM in primul rand pentru clientii nostri, pentru ca ei sa se prezinte mai departe impecabil, sa lase o impresie WOW si sa plateasca pretul corect, indiferent de perioada anului sau de nivelul nostru de aglomerare.

 

Citeste si: 25 de citate de dragoste pentru Ziua Indragostitilor

 

Antrenorul nostru, maestrul Bart van der Elsken, ne-a aratat cele mai inalte standarde de calitate, la nivelul folosirii corecte a materialelor floristice, pentru ingrijirea corecta si completa a florilor folosite si pentru plasarea impecabila a florilor in structura creativa, din punct de vedere tehnic. Suntem pregatiti si antrenati sa facem fata celor mai frumoase provocari din partea voastra, livrand la timp si profesional buchete de flori romantice, aranjamente florale inima, animale din flori, structuri tridimensionale florale, cutii cu flori, cosuri cu flori. 

 

In continuare va lasam in compania colectiei noastre Luxury LOVE si asteptam cu mare drag comenzile voastre pentru Ziua Indragostitilor. Echipa FlorideLux va ureaza un Valentine's Day presarat cu momente seducatoare, fiori de placere si fluturi in stomac! Creeaza o surpriza completa de Ziua Indragostitilor cu ajutorul cadourilor FlorideLux Sweets, FlorideLux Benerages sau FlorideLux Toys. Sunt absolut superbe!!!! Vezi aici: cadouri Ziua Indragostitilor