Suntem in plin sezon al sarbatoritilor si sarbatoritelor din zodia Fecioarei. Aceasta zodie tine de pe data de 23 August si se finalizeaza in data de 22 Septembrie. Este o perioada care are sarbatoriti extrem de speciali, femeile din aceasta zodie fiind frumoase, delicate si foarte pozitive, pline de viata! Ele merita toata atentia, grija si dragostea ta, alaturi de un cadou care sa le onoreze.


Pentru zodia Fecioara observam un caracter cu o dispozitie generala catre control, disciplina, seriozitate, economie. Femeia Fecioara are un caracter extrem de ordonat si metodic, cu un pronuntat simt civic, muncitor si respectuos. Este un simbol feminin si fragil plin de candoare. Este adeseori timida, insa atunci cand viata devine foarte grea, ea ramane neinfricata si infrunta greutatile cu un curaj surprinzator.

 

Culorile preferate si in acelasi timp norocoase pentru femeile Fecioara sunt albastru, alb si verde. Sunt culori regale, demne de o femeie speciala, mandra si absolut cuceritoare pana in cele mai mici detalii. Special pentru femeia Fecioara am creat cadoul perfect, care ii va ajunge drept la inima. Un buchet amplu, inmiresmat si catifelat, care ii va maguli orgoliul si o va face sa se simta cea mai frumoasa femeie de pe Pamant.

 

Floristii FlorideLux au strans din praf de stele cele mai fine particule de creativitate si au realizat un buchet senzational, caruia i-am alaturat o bijuterie cu o simbolistica aparte. Astfel, iti propunem sa ii trimiti femeii Fecioara care isi serbeaza pana pe data de 22 Septembrie ziua de nastere, acest buchet magnific care contine hortensii, mathiola, amaranthus, un mix rustic, elegant si complex care poate lasa pe oricine fara rasuflare. Alaturi de buchet vom livra un lantisor + pandantiv din argint cu tematica Fecioara, intr-o cutie catifelata premium.

 

flori femeia Fecioara

 

pandantiv si lantisor femeia Fecioara