Ziua Indragostitilor are o popularitate foarte mare la nivel international pe data de 14 februarie. Dar stiati ca si in Romania exista un echivalent pe masura, o sarbatoare care celebreaza an de an, in traditia locala, iubirea, dragostea si fluturasii in stomac? Exact! Vorbim despre Dragobete, Ziua Indragostitilor de pe 24 februarie.


florarie online, flori dragobete


Datorita popularitatii foarte mari a Sfantului Valentin de pe 14 februarie, Dragobetele a intrat intr-un mic con de umbra, fiind privita ca pe o sarbatoare a celor nationalisti si nu neaparat un privilegiu si o ocazie deosebita cand poti sa iti arati iubirea fata de jumatatea ta. De cativa ani, insa, atat mass media, cat si numeroase branduri importante din retail au inceput sa popularizeze aceasta sarbatoare, cu promotii si oferte speciale. Spre exemplu, anul acesta Petrom are o campanie foarte frumoasa cu porumbei, sarutari si cadouri pentru indragostiti. Si florariile FlorideLux au pus la cale pentru voi cateva promotii super speciale!

 

Citeste si: Traditii flori Dragobete

 

Ne-am scuturat un pic dupa valul de comenzi de pe 14 februarie, pentru care va transmitem cele mai calduroase Multumiri!!! si ne-am hotarat sa cream special pentru voi cateva modele de buchete pentru Dragobete. Noile buchete sunt realizate la sfatul lead designerului nostru, Bart van der Elsken, impreuna cu seful nostru de atelier, Ana Chira. Ei au pus la cale 4 modele absolut irezistibil de frumoase, creatii unicat, doar pentru Dragobete!

 

Cele 4 modele contin 3 buchete unicat, speciale, parfumate si colorate, care anunta venirea primaverii si 1 cutie inima speciala, cu flori romantice, in stilul inconfundabil FlorideLux! Cele 4 modele sunt la preturi speciale pana pe 24 februarie si aveti garantate cele mai profesionale livrari flori la domiciliu, rapid si discret, cele mai proaspete si impresionante flori, felicitare gratuita luxurianta imprimata cu mesajul tau special, livrare gratuita in orice localitate din Romania si poza martor pe email inainte de livrare. Serviciile profesionistilor FlorideLux se ridica la cele mai inalte standarde din industrie, avand un lead designer master florist international, care ne mentine la un nivel TOP FLORIST, special pentru voi, dragii nostri clienti!

 

Citeste si: Ce flori oferim de Dragobete?

 

Iata in continuare noile modele flori de Dragobete, daca va hotarati sa comandati ceva, este suficient sa dati click pe pozele de mai jos. Am inclus in articol si cel mai recent video creat pentru voi, in care lead designerul nostru, dl Bart van der Elsken, anunta noile tendinte flori de primavara 2017 si da cateva sfaturi pentru floristii romani. Enjoy & Happy Dragobete! :)

 

Citeste si: Mesaje flori Dragobete

 

Idei de cadouri Dragobete