Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
La multi ani de Sfanta Maria !

8 septembrie, Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică

În 8 septembrie, creștinii sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, prima sărbătoare din noul an bisericesc început la 1 septembrie și, totodată, cea mai mare sărbătoare a toamnei.

Se spune că Fecioara Maria a avut descendențe împărătești și preotești, tatăl ei (Ioachim) provenea din familia regelui David, iar mama Sa (Ana) a fost fiica preotului Matthan. Ana și Ioachim se rugau zilnic pentru un copil, însă nici după aproape 50 ani de la căsătorie dorința lor nu devenise realitate. Pe atunci, cuplurile care nu aveau copii erau considerate blestemate, de aceea, aceștia au început să fie văzuți rău de restul lumii, fiind ironizați.

Deși soarta nu le-a zâmbit până atunci, cei doi nu și-au pierdut speranța și credința în Dumnezeu. La cea de-a 50-a aniversare de la căsătorie, Ioachim, cu inima îndurerată, a plecat la pastori, în munți, unde, conform tradiției, a apărut Îngerul Gavril care i-a spus că rugăciunea i-a fost ascultată. De asemenea, Îngerul i s-a arătat și Anei și a anunțat-o că va rămâne însărcinată, iar pruncul va avea Duh Sfânt. Totul s-a adeverit în totalitate.

De atunci, Nașterea Maicii Domnului este o zi specială din toate punctele de vedere. Se spune că pe 8 septembrie se face oficial trecerea de la vară la toamnă, că păsările călătoresc în țările calde, că începe culegerea recoltei și că rugaciunile femeilor ce își doresc să rămână însărcinate vor fi ascultate.

Ce nume se sărbătoresc de 8 septembrie?

Sfinții din calendarul creștin-ortodox sunt prăznuiți în ziua corespunzătoare decesului, excepție făcând Sfânta Maria și Sfântul Ioan Botezătorul. Maica Domnului a fost născută cu Harul Duhului Sfânt, nașterea ei este o minune și, bineînțeles, un mare prilej de bucurie.

Cu ocazia zilei de 8 septembrie, sunt sărbătoriți toți cei ce poartă numele Maria sau derivate, printre care menționăm Maria, Marian, Mariana, Marin, Mioara, Mia, Maricica, Marița, Marina, Marilena, Mari, Mărioara, Meri, Măriuța, Mara, Marioara, Marusia, Ana-Maria, Mimi, Marinel.

Cadoul perfect pentru Maria

Deoarece ne dorim să fim alături de voi și de cei dragi vouă în toate momentele vieții, am creat colecția de Sfânta Maria, plină cu buchete și aranjamente ce vor spune cel mai frumos „La mulți ani!”.

Iată ce recomandă profesioniștii FlorideLux pentru cadoul perfect!

Cadou pentru soția sau iubita Maria

Buchet din trandafiri You and I are o eleganță aparte, este format din trandafiri roșii catifelați, completați perfect de cel alb, celebrând iubirea profundă dintre două persoane. Acesta este perfect pentru a spune “Te iubesc, Maria!” într-un mod inedit, ideal pentru o persoană cu gusturi rafinate.

Cadou pentru mama sau bunica Maria

Buchet cu trandafiri albi Elegance este definit de albul imaculat al trandafiriilor, ce îi aduce o notă elegantă și îl transformă într-un simbol al iubirii sincere și loialității, fiind ideal pentru un cadou special pentru mamă sau bunică.

Cadou pentru colega Maria

Cu toții cunoaștem și apreciem o colegă ce poartă numele Maria, aceasta meriă să fie surprinsă într-o manieră elegantă cu ocazia onomasticii. Astfel, buchetul cu lisianthus alb și mov este alegerea potrivită, transmițând mesaje de admirație și prietenie.

Indiferent de rolul Mariei în viața ta, aceasta îți aduce bucurie zilnic și merită să fie surprinsă cu un cadou unic și elegant de onomastica ei! Alege din colecția de Sfânta Maria și transmite-i un gând bun de ziua ei de nume!

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere SEP5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK