Livrare flori la costum, un serviciu special, pe care am reusit sa il punem la punct cu ajutorul partenerilor nostri Louis Purple Romania. In acest fel reusim sa aducem un plus de eleganta si rafinament intregii experiente de a oferi flori


Tu comanzi online sau in magazinele FlorideLux cele mai frumoase flori si ele vor ajunge imediat la destinatara, oferite din mainile unui domn imbracat intr-un costum impecabil, elegant, calitativ, marca Louis Purple. Florile sunt purtate cu grija si manipulate cu manusi albe. In acest fel va primi destinatara florile la birou sau acasa, cu emotie, lacrimi, zambete, dragoste, simtindu-se deodata personajul principal dintr-un film romantic. 

 

Livrare flori la costum


 livrare flori la costum 

 

Parteneriatul dintre Louis Purple Romania si FlorideLux s-a nascut din valorile de brand pe care le avem in comun, si anume:

 

-       ambele branduri sunt romanesti

-       ambele branduri se axeaza pe a oferi clientilor calitate accesibila

-       calitatea, atentia la detalii, rafinamentul, experienta de cumparaturi premium

-       creativitate in produsele oferite clientilor

-       Avem in target barbatul modern, educat, interesat de produse si servicii de calitate – adevaratul gentleman

-       Louis Purple creeaza si foarte multe costume de ceremonii, iar noi cream foarte multe buchete de mireasa, aranjamente de nunta si lumanari de nunta pentru aceleasi evenimente speciale

 

Louis Purple este un brand romanesc de foarte mare succes atat in tara noastra, cat si in afara ei. Brand de lux orientat catre barbatul modern, elegant si rafinat, Louis Purple creeaza peste 1.000.000 (un million!!) de costume anual, atat pret-a-porter, cat si made-to-measure. Ei au 3 fabrici in Europa si peste 2000 de angajati. Produsele lor se axeaza foarte mult pe materiale calitative si o manufacturare cu mare accent pe atentia la detalii si pe eleganta liniilor.

 

livrare flori la costum

 

Parteneriatul dintre FlorideLux si LouisPurple se extinde pe mai multe planuri:

 

-       la comanda costumului de mire marca Louis Purple in AFI Cotroceni din București, floriștii Flori de Lux îți oferă un card cu discount de 20 la sută reducere pentru aranjamentele florale de nuntă și nu numai. Nu ești mire? Ești naș sau cauți un costum de ceremonie ca invitat? Beneficiezi de același card :)

 

-       curierii FlorideLux din Bucuresti vor efectua livrarile imbracati in costume Louis Purple, de o eleganta absolut surprinzatoare; asadar reusesti, cu Louis Purple si FlorideLux, sa oferi buchete de flori splendide, la pachet cu o experienta unica pentru destinatara (livrarea florilor se face la costum, de catre un gentleman elegant si galant)

 

-       in magazinul Louis Purple din Afi Palace Cotroceni te va intampina in fiecare saptamana, pe receptie, un aranjament business elegant, parfumat si proaspat, marca FlorideLux