In zilele noastre a trai cat mai aproape de natura, a manca bio si a decora interiourl cat mai verde posibil a devenit nu doar o moda, ci si o norma pentru un stil de viata sanatos, activ, benefic corpului nostru. De la oameni care fac fitness in fiecare zi, pana la mancare 100% organica si produse cat mai naturale folosite in fiecare zi, aceste tendinte sunt aici pentru a ramane si este important sa incercam sa construim atat pentru noi, cat si pentru cei dragi noua, o casa cu aer pur, curata si "respirabila" pana in cele mai mici fibre.

 

plante decor interior

 

Intreaga echipa FlorideLux sustine un stil de viata sanatos si tu poate nu te gandesti la purificarea aerului atunci cand vrei sa iti cumperi o planta sau vrei sa cumperi un cadou unei persoane dragi, insa noi punem mare accent pe acest tip de detalii vitale si suntem aici sa iti recomandam cele mai bune produse in acest sens. Exista cateva plante de interior care chiar purifica aerul, stiintific vorbind si faptic dovedit. 

 

Aloe vera

 

Plantele de Aloe Vera sunt o varianta extraordinara, intrucat sunt atat purificatoare de aer, cat si plante cu scop curativ. Plantele de Aloe Vera sunt suculente care purifica aerul de formaldehyde si benzene, de particulele chimice din anumite produse de curatat, din vopseluri sau spray-uri anti-insecte. De asemenea, plantele de Aloe Vera au un gel curativ in frunzele sale, care ajuta la grabirea vindecarii pentru zgarieturi superficiale, arsuri sau acnee. Comanda plante de aloe vera cu livrare gratuita aici: Aloe Vera.

 

Plante de gerbera colorate

 

Ai putea crede ca doar plantele verzi au capacitatea magnifica de purificare a aerului fin casa sau birou, insa micutele, coloratele si veselele gerbera sunt echipate cu un adevarat "arsenal" se purificare intensa a aerului. Aceasta planta curata aerul de trichloroethylene, un compus chimic regasit frecvent in hainele care au fost curatate chimic. Planta de gerbera filtreaza aerul si de benzene, un compus emanat de cerneala si alte vopseluri. Ideal pentru aceasta planta este sa fie plasata intr-o curatatorie sau tipografie. Cumpara gerbera in ghiveci


Azaleea


Frumoasa azaleea infloritoare poate parea la prima vedere superficiala, insa aceasta purifica aerul de formaldehyde, care poate intra in casa sau in birou din izolatia termica si fonica a cladirilor sau din placile de OSB folosit in constructii. Trimite astazi o azalee la ghiveci cuiva care are nevoie de efectele sale benefice, livrarea este din partea casei :).


Iedera la ghiveci


Iedera cataratoare este o planta foarte frumoasa pentru interior, avand o forma a frunzei interesanta, putand fi agatata de tavan sau plasata pe un raft pentru a-si arata podoaba impresionanta de frunze curgatoare bicolore. In interior, insa, iedera nu este doar frumusica, ci este si utila. Ea purifica aerul de materiile fecale care calatoresc pe calea aerului si de poluantii emanati de vopseluri si alte uleiuri pentru intretinerea lemnului, plasticului si a fierului. Comanda acum iedera la ghiveci.

 

Este recomandat sa folositi intre 15 si 18 plante de acest gen pentru fiecare 130 de metri patrati, pentru a reusi o purificare a aerului corecta si completa.