Promotie speciala florarie online OCTOMBRIE 2016 - am pregatit pentru tine in luna octombrie cele mai interesante oferte speciale, chiar in floraria ta preferata! Daca esti in cautarea unui buchet de flori pentru Sfantul Dumitru sau a unui dovleac cu flori pentru Halloween, aici ai doar beneficii premium!Luna octombrie se anunta plina de surprize la cea mai buna florarie online din Romania si suntem pregatiti sa onoram toate comenzile voastre pentru Sfantul Dumitru (26 octombrie) sau Halloween (30-31 octombrie), sa facem surprize speciale celor dragi tie, oriunde s-ar afla in Romania!

 

Vezi aici: Ocazii speciale luna octombrie cand trebuie sa oferi flori

 

Pentru fiecare comanda de flori de peste 200 RON plasata online in perioada 21-31 octombrie 2016 vei primi CADOU, din partea noastra, o cutie cu trufe de ciocolata premium, marca BIANCA. Ne-am tot gandit in ultima perioada ce am putea face sa va multumim inca o data ca ne alegeti pentru a livra impreuna cele mai frumoase flori si am gasit aceasta idee, si anume Promotie speciala florarie online OCTOMBRIE 2016 - o cutie praline CADOU pentru orice comanda online de peste 200 RON.


Promotie speciala florarie online OCTOMBRIE 2016

Nu uita sa te uiti si peste promotiile speciale pregatite online pentru Sfantul Dumitru - 26 octombrie. Vezi aici pagina noastra: FlorideLux, florarie online Iata ce iti recomandam:

 

cos cu trandafiri rosii

 

cutie cu flori