Echipa FlorideLux incepe anul 2015 cu forte proaspete si un chef nebun de a revitaliza industria de floristica din Romania. Dupa ce am deschis si prima florarie proprie in decembrie 2014, pe bd. Nicolae Titulescu 81-87 in Bucuresti, lasand si prima vitrina interactiva din Romania, am decis ca este timpul de un refresh si pe partea de online.

Un nou design, o strategie unificata pe toate website-urile din grup si un continut mult mai aerisit pentru toti clientii nostri. Veti descoperi pe www.floridelux.ro, www.coroane.ro si www.cosuridelux.ro un design nou, mult mai modern si foarte important! cu posibilitate de vizualizare rapida, comanda si plata direct pe mobil.

Beneficiile directe ale clientilor, posibilitatea de plata rapida si comanda telefonica, alaturi de multe alte discount-uri si un meniu mult mai accesibil se numara printre multele avantaje ale clientilor FlorideLux online. Intra astazi in magazinele tale preferate in reteaua FlorideLux si descopera-ne ONLINE sau OFFLINE, in intreaga tara.