Tendinte nunti 2016 - deja am intrat in sezonul cel mai frumos dedicat nuntilor, evenimentelor de anvergura si extrem de importante in viata cuplurilor din Romania. Inceputul sezonului este marcat de numeroase targuri de profil care incep sa apara in capitala si in marile orase din tara. Tendinte nunti 2016 este un raport extrem de important atat pentru comerciantii din domeniul nuntilor, cat si pentru viitoarele mirese, cele mai interesate de decor si de aspectul general al nuntii. 


Din ce am discutat cu miresele noastre in 2016, tendintele in nunti sunt extrem de clare pentru noi. In Romania nu conteaza atat de mult ce se poarta la nivel international in materie de tendinte nunti 2016, cat conteaza ceea ce le place lor, ceea ce isi doreste mirele, soacra si mama. Acest lucru este foarte bun pentru traditia noastra, dar si precum comportament social, pentru ca in mod miraculos in fiecare an sunt foarte multe mirese care isi doresc cam acelasi lucru, iar asta se numeste: TENDINTA. :)

 

Tendinte nunti 2016:

 

Vintage - trend-ul vintage este aici de ceva ani deja si pare ca nu vrea sa plece prea curand. Adevarul este ca da un aer romantic si de neuitat oricarui eveniment. In tendintele nunti 2016 Vintage vei descoperi adesea cufere, articole din lemn, inscrisuri sterse si cu un font de mana, tapiterie in culori pale, flori in nuante de roz prafuit, crem sau albastru senin. 

 

tendinte nunti 2016 vintage

 

Florile specifice tendintei vintage: bujori, trandafiri David Austin, astilbe, stephanotis, hortensii, lisianthus

 

Supra-elegant - aici vorbim despre nunta cu un buget foarte mare: multe flori, multe cristale, multe lumanari, atmosfera feerica, nunta la palat. Nuntile de acest tip au buget mare, exact cum spuneam, si sunt sunt caracterizate prin opulenta. Culorile specifice acestei tendinte sunt: alb, crem si verde pal. O nunta de acest gen este cea mai scumpa nunta din lume, despre care am scris acum ceva timp, vezi pozele impresionante! 

 

tendinte nunti 2016 glamour

 

Florile specifice tendintei supra-elegant: buchete de mireasa bujori, orhidee, trandafiri hortensii

 

Auriu  - tot ce este auriu este la moda! Aici ne referim la recipientele pentru aranjamentele de sala sau la decoratiuni aurii incorporate printre florile naturale. Este un trend surprinzator si total diferit de vintage-ul soft care a fost la putere foarte multi ani. Pentru noi, decoratorii florali, este precum o gura de aer proaspat si cu siguranta atat noi, cat si colegii nosti de breasla au numeroase idei!

 

tendinte nunti 2016 auriu

 

Descopera si buchete de mireasa 2016.