Cei care doresc să petreacă în mod deosebit această zi, alături de iubitul sau iubita sa, pot alege ofertele agenţiilor de turism, care s-au pregătit cu oferte tentante atât în ţară, cât şi în afară. Preţurile sunt accesibile, respectiv, de la 380 de lei, la patru stele, în Poiana Brașov, 85 de euro la Predeal sau 270 de lei la Moeciu, potrivit incont.ro.

Dacă vrei să petreci Ziua Îndrăgostiților la Londra, te costă 184 de euro pentru trei nopți, transport cu avionul și cazare la hotel de trei stele, cu mic dejun. Pentru Paris, oferta cuprinde tot trei nopți, în care este inclus transportul cu avionul și cazarea, prețurile plecând de la 177 de euro. Și Roma poate fi o destinație tentantă, prețurile sunt accesibile, o excursie de patru nopți plecând de la 139 de euro/persoană în perioada 11- 5 februarie. La Viena dacă vrei să ajungi trebuie să scoți din buzunar 186 de euro pentru patru zile.

Cele mai frumoase clipe, indiferent unde de te duci sau ce faci, trebuie petrecute langa persoana iubita. 14 februarie este ziua perfecta pentru a-ti declara dragostea, pentru a reinnoi juraminte vechi sau pentru a transforma o situatie trista intr-un fericita, cu adevarat noroc in viata amoroasa.