Brad Craciun decor pretios

Be the first to review this product

$548.99
OR

Quick Overview

Brad Craciun decor pretios, pentru un cadou extrem de elegant sau pentru a decora cu bun gust un interior foarte modern. Acest brad este natural, creat manual din crengute de brad parfumate, pe un stativ din lemn natural. Bradul este plat si are la baza un suport din lemn, astfel ca il puteti plasa pe o masa centrala sau langa un perete sau chiar atarnat. Bradul este decorat pe ambele parti si contine globuri pretioase albe cu design elegant, crengi inzapezite, cupe de orhidee phalaenopsis si o instalatie cu lumina alba calda si bulbi luminosi pretiosi, cu aspect alb inghetat. Bradul are o inaltime de 50 cm. Instalatia este pe baza de baterii AA, bateriile sunt incluse la livrare.

Brad Craciun decor pretios

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Brad Craciun decor pretios
  • Brad Craciun decor pretios, foarte frumos
  • Brazi de Craciun decorati
  • Brad Craciun decor pretios, foarte frumos
  • Brad Craciun special, detalii

Details

Brad Craciun decor pretios, pentru un cadou extrem de elegant sau pentru a decora cu bun gust un interior foarte modern. Acest brad este natural, creat manual din crengute de brad parfumate, pe un stativ din lemn natural. Bradul este plat si are la baza un suport din lemn, astfel ca il puteti plasa pe o masa centrala sau langa un perete sau chiar atarnat. Bradul este decorat pe ambele parti si contine globuri pretioase albe cu design elegant, crengi inzapezite, cupe de orhidee phalaenopsis si o instalatie cu lumina alba calda si bulbi luminosi pretiosi, cu aspect alb inghetat. Bradul are o inaltime de 50 cm.

Additional Information

Cod produs fdl1353
Tip produs Aranjament floral
Flori predominante Nu
Livrare produs produs disponibil doar la cerere livrare in 25-40 de zile
Detalii livrare Livrare gratuita pentru comenzi mai mari sau egale cu 159 RON in orice localitate doresti. Pentru comenzi mai mici de 159 RON taxa de livrare este standard 29 RON. Nu exista comanda minima pe acest website.
Atentionari speciale! Nu
Observatii produs Nu
Nr.fire floare Nu
Vaza inclusa Nu

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.