Cadou glob zapada GRATUIT la comenzi de peste 200 RON

1. Organizarea promotiei

1.1 Campania promoţională este organizată de SC Online Business Development SRL, proprietar al brandului FlorideLux.ro ,  cu sediul social în Bucureşti, Str. Baba Novac Nr.1, sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6124/2011, CIF RO 28508980, denumita in continuare "organizator".

1.2. Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin publicare pe siteul www.floridelux.ro, fiind disponibil în mod gratuit oricărui participant.

1.3. Campania se desfăşoară sub imperiul prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul Concursului, dar nu înainte de a anunţa modificarea pe website-ul www.floridelux.ro. Campania se desfasoara pentru toti clientii grupului FlorideLux, ce efectueaza o comanda in perioada 02.12-31.12.2015, cu o valoare mai mare sau egala cu 200 RON, TVA inclus, in limita stocului disponibil la data livrarii.

2. Aria de desfăşurare a Campaniei

2.1. Prezentul Concurs se desfăşoară pe teritoriul României.

3. Durata Campaniei

3.1. Perioada de desfăşurare a promotiei este 02.12-31.12.2015. Produsul oferit cadou este un glob de zapada inaltime 8 cm Globul de zapada va fi livrat intr-o cutie decorata tip cadou (impachetata si cu fundita).

 glob de craciun cu zapada

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, in functie de stocul disponibil.

4. Dreptul de participare

4.1. Campania se adreseaza persoanelor fizice si juridice.

5. Mecanismul Campaniei 

5.1. Participarea la la campanie se va face in mod automat prin comandarea si achitarea unui produs de pe website-ul FlorideLux cu o valoare egala sau de peste 200 RON.

5.2. Participantul va efectua cumparaturile doar online. Florariile fizice FlorideLux nu participa in campanie.