Concurs FlorideLux - multumim pentru participare!

Concurs FlorideLux - multumim pentru participare!

Multumim pentru participarea la concursul FlorideLux.ro. Iata mai jos ce este important de stiut despre acest concurs:

 1. O data cu inscrierea emailului tau in concurs, esti de acord sa primesti saptamanal newsletter-ul FlorideLux.
 2. Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei si este realizat si sustinut de catre brandul FlorideLux, compania SC Online Business Development SRL, RO28508980.
 3. Concursul consta in acordarea saptamanala, prin tragere la sorti, a unui buchet de flori (florist choice, design personalizat la alegerea floristului), cu livrare oriunde in Romania - valoare buchet 200 RON, TVA inclus. Castigatorul nu poate alege continutul floral sau schimbarea premiului in bani / cadouri / plante / alte produse de pe website-ul FlorideLux in afara buchetului alegeera floristului acordat. Castigatorul va fi anuntat pe retelele de socializare FlorideLux (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin) si o notificare de castig va fi transmisa si catre castigator pe email.
 4. Castigatorul are obligatia de a raspunde cu un reply la respectivul email in maxim 2 zile de la transmiterea emailului (48 de ore). Daca acest termen este depasit premiul se va pierde. Reply-ul trebuie sa contina datele de livrare pentru buchetul de flori si data aleasa de livrare (maxim 10 zile de la anuntarea castigului - exemplu - daca emailul de anuntare a castigatorului se transmite pe 10.10.2016, castigatorul poate opta pentru livrarea buchetului pana la maxim data de 20.10.2016 si nu mai tarziu de aceasta data). 
 5. Castigatorul poate atasa comenzii o felicitare cu un mesaj.
 6. Castigatorul va primi pe email o confirmare de comanda (dupa ce transmite toate datele de livrare complete si corecte). La momentul potrivit castigatorul va primi pe email poza martor a buchetului castigat si confirmarea de livrare.
 7. Livrarea se poate face doar pe teritoriul Romaniei, respectand termenii de livrare FlorideLux: https://www.floridelux.ro/livrare-flori-gratuita
 8. Castigatorul nu poate solicita livrarea buchetului de flori la o alta data fata de cele 10 zile mentionate in articolul 4. Castigatorul nu poate solicita contravaloarea premiului in bani.
 9. Acordarea premiului se face prin tragere la sorti. Extragerea din fiecare saptamana se face doar dintre toate emailurile inscrise la concurs in saptamana respectiva.
 10. La concurs nu pot participa angajatii sau partenerii SC Online Business Development SRL si nici rudele acestora de gradul 1.

Vezi mai jos si oferta noastra de produse, daca vrei sa faci astazi un cadou minunat unei persoane dragi. De retinut despre FlorideLux: 

 • oferim livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania
 • primesti poza martor pe email inainte de livrare
 • felicitare gratuita pentru fiecare comanda
 • pliculet de hrana si instructiuni ingrijire flori pentru fiecare comanda
 • posibilitate comanda flori pe website, telefonic, pe whatsapp, pe email, pe live chat, prin facebook sau pe skype
 • posibilitate urmarire status comanda online
 • confirmare livrare comanda prin SMS si email

Cele mai noi buchete si aranjamente florale

Animale din flori Cufere cu flori