Brazi de Craciun 2017

Brazi de Craciun 2017, cu livrare rapida si sigura la domiciliu sau la birou, pe intreaga perioada a lunii decembrie 2017. Comanda online brazi de Craciun sanatosi, stufosi, din stoc disponibil si actualizat in timp real. Alege din oferta noastra de brazi de craciun 2017 si comanda online livrari de brazi la domiciliu!

Brazi de Craciun 2017 perfecti pentru decorul caselor sau birourilor. Livrare gratuita oriunde in Romania:

24 Produs(e)

pe pagina

24 Produs(e)

pe pagina

Si anul acesta avem oferte speciale la toti brazii de Craciun, fie ca este vorba despre brazi creati manual, din flori, brazi naturali taiati pentru decor interior, brazi in ghiveci sau brazi artificiali. Am facut pentru tine oferte speciale, care sunt valabile pana la Craciun 2016, cu livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania. Poti beneficia oricand de aceste oferte, dar si de produsele noastre premium, comanda online simplu si rapid sau pe email contact@floridelux.ro / telefon 0372.740.106.

 

Ca intotdeauna, echipa FlorideLux, cea mai mare florarie online din Romania, este mereu bucuroasa sa te serveasca, sa te ajute si sa iti recomande cele mai potrivite produse pentru bugetul tau. Brazii de Craciun sunt disponibili pentru livrare dupa data de 15 noiembrie, in fiecare an. Brazi de Craciun 2017 naturali taiati sunt din import Danemarca si sunt calitate superioara. Au un coronament stufos si fin la atingere, ale carui ace nu cad. Brazii in ghiveci sunt plantati, crescuti si aclimatizati in Romania, cu o rata de prindere de peste 90% la replantare. Sunt foarte frumosi, fiind disponibili in diverse soiuri la care difera asprimea si desimea acelor, dar si culoarea acestora, in functie de preferintele voastre, dragii nostri clienti.

 

Brazii artificiali pe care ii avem in oferta sunt de cea mai buna calitate, cu un aspect veridic si special. Brazii creati manual din flori fac parte din oferta florariei noastre de peste 5 ani de zile si sunt best seller precum cadouri de Craciun in aceasta perioada. Acestia au o inaltime de aprox. 30-40 cm si sunt decorati cu crengute de brad, verdeata si flori naturale absolut irezistibil de frumoase! Citeste si: Brazi de Craciun din flori