Cosuri cadou Craciun 2017

Cosuri cadou Craciun 2017, modele senzational de elegante! Am pregatit pentru tine o selectie premium de lux pentru cosuri cadou Craciun 2017 perfecte pentru partenerii de afaceri, familie sau prieteni! Ambalarea noilor cosuri cadou Craciun 2017 este in vid, cu decor amplu si elegant de panglica satinata, fina la atingere.

Download aici CATALOG CORPORATE COSURI CRACIUN 2017

Livrare gratuita cosuri cadou Craciun 2017, Craciun 2017:

30 Produs(e)

pe pagina

30 Produs(e)

pe pagina

Un cos cadou este in mod normal un cadou format din mai multe produse tip bautura sau alimente, asezate sub forma unui cadou intr-un cos sau intr-o cutie. Traditia de a oferi cosuri cadou cu ocazia sarbatorilor, onomasticilor sau aniversarilor vine din America, la cererea clientilor care isi doreau sa faca un cadou pe gustul oricui, care sa nu fie interpretabile precum florile, care sa nu tina de gusturi specifice si care sa arate bine, sa bucure pe oricine! Astfel au aparut cosurile cadou precum business cu livrare la domiciliu, ambalare speciala si insotite de felicitari speciale cu urari / mesaje. 

 

Exista mai multe tipuri de cosuri cadou: cu fructe, cu ciocolata, gourmet, bio, cu bautura sau mixuri care contin cate un produs pe gustul oricui. Produsele pe care le regasim in mod traditional intr-un cos cadou sunt: biscuiti, ciocolata, cafea, ceaiuri, prajituri, cozonac / chec / pannetone, vinuri, gem, miere etc. 

 

In oferta FlorideLux.ro vei gasi cele mai calitative si speciale cosuri cadou pentru sezonul de Craciun 2017. Oferim o varietate premium de cosuri cadou pentru orice gusturi si orice destinatari: business / corporate, familie, prieteni sau alte cunostinte. Cosurile noastre beneficiza de livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania, sunt create in conditii de maxima igiena, iar catre destinatar sunt duse ambalate in vid, cu decor amplu si elegant de panglica satinata. Este cu adevarat un gest demn si de cele mai pretentioase persoane, cu aceste cosuri speciale cu siguranta vei face o impresie de neuitat, de fiecare data! Citeste si: Despre cosurile cadou