Cum platesti la Flori de Lux, florarie online si in reteaua FlorideLux

Mergi mai rapid la zona de interes:

Card bancar, online

Cumparaturile online au devenit foarte sigure in ultimii ani, astfel incat nu trebuie sa te temi de absolut nimic. Intri pe website-ul dorit din grupul nostru, plasezi comanda alegand metoda de plata Card bancar online - procesator de plati PAYU, iar dupa finalizarea comenzii vei fi redirectat catre serverul securizat pentru plata. Te rugam sa introduci cu atentie datele card-ului, iar daca ai nevoie de ajutor, operatorii nostri iti pot oferi tot suportul telefonic sau prin chat, in timp real. Pentru orice tip de probleme intampinate, te asiguram ca le vom rezolva impreuna in cel mai scurt timp posibil.

Reduceri speciale card-uri

Pentru diverse banci din Romania am initiat un program special de reduceri, in functie de tipul de card detinut. Mai jos poti gasi link-uri utile spre paginile dedicate acestor reduceri. Poti folosi cu incredere programul nostru de discount si fidelizare - reducerile vor fi aplicate dupa introducerea datelor de card si validarea apartenentei card0ului in programul de reducere specificat. Pentru intrebari sau nelamuriri, ne poti contacta oricand.

  • momentan nu avem reduceri disponibile

Transfer bancar

Transferul bancar este efectiv plata prin banca - Op (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate din cadrul grupului va integra comanda spre procesare si nu vom astepta intrarea efectiva a banilor in banca, lucru ce ar putea intarzia intre anumite banci. 

Datele noastre pentru plata sunt:

SC Online Business Development SRL
RO 28508980, J40/6124/2011
IBAN RO38INGB0000999902487113
ING Bank Nerva Traian

Cash sau card la sediul nostru

Ai posibilitatea de a achita comanda la sediul nostru sau in oricare dintre florariile FlorideLux cash sau prin card bancar (POS). Este foarte important de stiut ca anumite produse nu sunt disponibile spre ridicare in momentul platii - acestea trebuiesc achitate in avans. Este cel mai bine sa discuti cu operatorii despre aceasta disponibilitate.

Cash prin ridicare de catre un curier

Poti alege sa achiti cash unui curier, insa DOAR in avans, inainte de livrare. De asemenea, te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta metoda de plata este disponibila pentru Bucuresti si zonele llimitrofe si faptul ca se percepe o taxa suplimentara de 10 RON, TVA inclus pentru deplasarea curierului la adresa indicata.

Bitcoin

Începând cu data de 11 mai 2015, românii au posibilitatea de a achiziționa flori și aranjamente florale de pe FlorideLux.ro cu Bitcoin. Coinzone a integrat platforma de acceptare de plăți cu moneda digitală Bitcoin pentru toate categoriile de produse de pe FlorideLux.ro, cea mai mare florărie online din România, sistemul urmând să fie implementat și în florăriile tradiționale. 

Odată cu implementarea platformei la comercianți, Coinzone asigură o interfață intuitivă și ușor de folosit pentru aceștia. În același timp, utilizatorii își pot adminstra plățile cu Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou sau din vacanță, având acces din orice interfață la instrumente de configurare și raportare. Protecția datelor este garantată și nu implică niciun risc pentru părți. În momentul de față, platforma Coinzone este disponibilă în mai mult de 12 țări din Europa și se află într-o continuă extindere.

Plata la livrare

Acceptam plata la livrare pentru Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Pitesti si Iasi.