Curs decorator floral - Hobby si Arta

Curs decorator floral - Hobby si Arta

Curs decorator floral - Hobby si Arta - pasiunea pentru flori este o chemare puternica, o vocatie adevarata si "samanta" care, plantata si ingrijita cum trebuie, poate creste si inflori intr-o cariera impresionanta. Cursul decorator floral Hobby&Arta este in exclusivitate si in premiera in Romania organizat de catre specialistii FlorideLux. Suntem dedicati intru totul florilor si florariei noastre de peste 15 ani de zile, am crescut afacerea de la 0 si am trecut prin toate etapele unei afaceri cu flori.

curs decorator floral

Am creat pentru clientii nostri sute de mii de buchete si aranjamente florale, cunoastem totul despre aceasta afacere, de la modul in care se achizitioneaza florile, cum se pastreaza, cum se valorifica, cum se atrag clientii, cum se pastreaza clientii, cum iti construiesti un brand floral si multe alte informatii extrem de valoroase pe care ne dorim sa le impartasim cu cei pasionati de floristica si care isi doresc cu adevarat sa profeseze in aceasta industrie. Cu alte cuvinte, pregatim noile generatii de floristi. 

Cursul decorator floral Hobby&Arta este unul vocational si de introducere in cariera de designer floral. La acest curs afli la nivel de hobby informatii pretioase despre decorul floral acasa, tehnici de impachetare si decor floral cadouri, tehnici realizare aranjamente si buchete pentru evenimente - entry level si tehnici de design floral pentru buchete decorative si de oferit. 

Este un curs extrem de stufos si important, un prim pas extrem de serios pe care il vei face catre o cariera de succes. Trainerul FlorideLux Any Chira este un om extrem de pasionat de floristica si design floral, cu o cariera de peste 10 ani de zile in domeniu. Experienta sa este extinsa, fiind implicata in creatii unicat tip colectie trend setter, in evenimente private de anvergura, mii de aranjamente, buchete, experienta de vanzare in florarie si management atelier floral si magazin florarie. 

Curs decorator floral

Cursul decorator floral Hobby&Arta se petrece pe parcursul a 3 weekend-uri sau pe parcursul a 3 saptamani, dupa programul de lucru. Cursul implica o combinatie extrem de eficienta de teorie combinata cu practica intensa, pentru ca tu sa poti invata toate informatiile necesare unui inceput de cariera lin. La finalul cursului se da un test de evaluare a cunostintelor, atat teoretic cat si practic. Decorator floral - hobby si arta este un curs de 32 ore; cursul se desfasoara la sediul florariei FlorideLux.