Curs florist expert

Curs florist expert este destinat in principal celor care isi doresc sa invete totul despre administrarea unei afaceri florarie. Viitorii antreprenori sau actualii detinatori de afaceri tip florarie, care isi doresc sa stie cum sa administreze personalul florariei, cum sa genereze vanzari tot timpul anului, cum sa faca profit din vanzarile din florarie si cum sa tina sub control pierderile sunt invitati cu drag la primul curs de florist expert din Romania, organizat de specialistii FlorideLux

Cursul florist expert este unul foarte complex si complet, din care inveti secretele afacerii florarie, de la cei mai buni din domeniu. Acest curs este tinut de Marius Dosinescu (CEO FlorideLux.ro), Ioana Buiacu (Manager Executive FlorideLux.ro) si Any Chira (Manager atelier productie FlorideLux.ro si cel mai bun trainer floristica din Romania). Este cu adevarat cel mai inalt nivel de studiu din industrie si doar aici afli secretele unei florarii de succes pentru ani la rand. Inveti exact cum sa iti formezi imaginea si brandul, cum sa comunici clientilor, cum sa te marketezi si cum sa iti administrezi in cele mai bune conditii business-ul. 

Pe parcursul a 60 de ore de curs, participantii vor aprofunda mecanismele financiare, logistice si de marketing ale unei florarii. Ei vor experimenta modele de lucru, vor construi bugete si vor simula negocieri cu furnizorii. 

Trainingul echivaleaza cu o scoala de business in domeniul floristicii iar avantajul sau este ca informatiile sunt adaptate pietei locale. Constructia preturilor, recrutarea personalului, ofertarea clientilor sunt doar cateva dintre informatiile complexe care se vor prezenta in cadrul acestui program unic pe piata autohtona de formare. 

Curs florist expert - cum administrezi o afacere cu flori?

Acest curs complex de floristica este conturat in jurul a mai multor module gandite si create pentru a intelege si aplica cu succes in propria afacere cele mai bine pastrate secrete ale unei florarii de succes:

  • Modul ADMINISTRATIV
  • Modul LOGISTICA
  • Modul MARKETING
  • Modul RELATII CLIENTI
  • Modul APROVIZIONARE
  • Modul PRODUCTIE

DURATA  totala a cursului:  40 de ore de curs, pe parcursul a 4 weekend-uri, la care se adauga 40 ore de practica in plus, in atelierele FlorideLux.