Cursuri florist, curs florar decorator, cursuri artist floral

Cursuri florist, cursuri florar, cursuri decorator floral

Cursuri florist, cursuri florar decorator, cursuri florari - cel mai complex si complet curs pentru floristii viitorului. FlorideLux introduce in premiera in Romania module complexe de invatare si educare in domeniul floristicii si a designului floral. Bazandu-ne pe experienta noastra extinsa (peste 15 ani de activitate, sute de mii de aranjamente si buchete florale, sute de nunti si evenimente, sute de aranjamente corporate), specialistii FlorideLux au structurat pentru toti cei care isi doresc sa ia in serios cariera de florist 4 module, un adevarat MBA al florilor.

cursuri florist organizate de Ioana Buiacu si Ana Chira

Cursuri decorator floral de la hobby la profesionist, florist desavarsit, cursuri design floral

De la hobby si arta (vocational), pasind spre florist junior, apoi spre florist specialist si catre florist expert, vei fi pregatit sa ai propria afacere de succes, sa faci fata solicitarilor din ce in ce mai complexe ale clientilor, sa faci oferte, sa tii pasul cu industria solicitanta, sa iti faci un renume in domeniu si sa iti cresti propriul brand, fara sa ai nevoie sa te inspiri de pe internet sau sa copiezi modelele altor floristi consacrati. Ne dorim foarte mult sa crestem impreuna o industrie mai buna, sa punem accent pe etica muncii, pe creativitate, pe colegialitate si sa prezentam mai departe aceasta meserie precum una demna de tot respectul! Fa parte din elita floristilor din vitor!

Suport curs floral decorator

Uneltele unui florar

Decorator floral - Hobby

curs florist hobby si arta by flori de lux

Curs decorator floral - Hobby& Arta este unul de tip vocational si inspirational, pentru cei care doresc sa isi fructifice o pasiune si sa isi valorifice creativitatea. Alaturi de trainerii nostri specializati vei putea sa iti evaluezi sansele in domeniu, sa descoperi noi valente ale meseriei de Decorator floral, sa afli informatii noi si valoroase care te pot ajuta zi de zi sa fii mai conectat cu natura, mai creativ si mai deschis catre experiente noi la nivel floristic si decorativ.

Florist Junior

cursuri florist junior - flori de lux

Curs florist junior este unul care se axeaza foarte mult pe intelegerea industriei, a clientelei din florarie, pe cunoasterea florilor, a plantelor si a ingrijirii lor corecte. Vei face foarte multe aranjamente florale si buchete, impachetari, decorari, lucru manual axat pe design floral si floristica. Trainerii specializati te vor ajuta sa devii sigur pe tine in florarie, sa cunosti toate aspectele noii tale cariere, sa capeti experienta, sa te adaptezi usor oricaror situatii din florarie.

Florist Specialist

cursuri florist specialist - flori de lux

Curs florist specialist, curs decorator floral specialist este unul de nivel ridicat precum complexitate si te pregateste pentru a face fata celor mai complexe lucrari de design floral, evenimente de anvergura, decor de interior floristic si horticol. Vei invata sa faci preturi, necesare, sa te adaptezi si sa duci la capat cu brio proiecte importante, sa faci management, sa faci vanzari importante in florarie, sa atragi clientela si sa o loializezi, actionand ca un florist de top.

Florist Expert

curs florist expert - flori de lux

Cursul florist expert se axeaza pe managementul florariei, pana in cele mai mici detalii. De la recrutare, loializare, formarea echipei, drafturi de contracte pe industrie, situatii specifice de criza, antrenarea echipei, pregatirea si aprovizionarea pentru perioade high season, mentinerea vanzarilor ridicate in florarie indiferent de perioada anului, marketing specializat pe florarii, crearea unei florarii online, comunicarea, minimizarea pierderilor si multe altele.