Felicitare cadou comenzi flori

Felicitare cadou comenzi flori

Pentru orice comanda pe www.floridelux.ro sau in florariile floridelux din toata tara primesti cadou o felicitare eleganta. Florile, desi poarta nenumarate si interesante limbaje ascunse, mesaje subliminale si incarcatura emotionala, totusi in era comunicarii parca nu mai este de ajuns. Clientii nostri adora sa alature oricarui buchet de flori si un mesaj de dragoste, amuzant sau de La multi ani! Supriza devine astfel foarte personala si cu siguranta irepetabila.

felicitare cadou floridelux

Felicitare cadou FlorideLux

Felicitarea FlorideLux standard are marimea de 13X13 cm, este imprimata pe o parte cu o imagine eleganta aurie + logo discret FlorideLux, iar pe cealalta parte este alba. Felicitarea este realizata din carton plastifiat, de cea mai buna calitate. Pe partea alba se imprima (nu se scrie de mana!) mesajul tau. Mesajele sunt introduse in plicuri sigilate negre si operatorii nu intervin pe acestea la nivel de ortografie sau punctuatie, tocmai pentru a pastra nota personala si emotia transmisa in fiecare cuvant de catre expeditor insusi.

Anonimitate

Anonimitatea mesajelor este respectata intocmai conform indicatiilor clientului. Poti avea incredere in discretia operatorilor si a livratorilor FlorideLux. Bifeaza in formularul de comanda casuta ANONIM sau poti solicita telefonic pastrarea anonimatului, urmand ca mesajul tau sa nu fie semnat, iar identitatea ta sa nu fie divulgata sub nici o forma destinatarului.

Sugestii mesaje felicitare

In formularul de plasare comanda noua vei regasi sugestii de mesaje felicitari si urari pentru cele mai importante ocazii din viata ta, dar si pentru sarbatori care urmeaza in calendar. Poti selecta din aceasta lista mesajul dorit pe care mai apoi il poti personaliza conform dorintelor tale sau il poti lasa exact asa. O alta varianta este sa intri in contact cu operatorii specializati FlorideLux pe telefon 0372740106 sau pe email contact@floridelux.ro pentru sugestii personalizate. 

Un gand frumos si o floare pot face minuni in viata celor dragi, mai ales cand vin din partea ta! Gandeste-te ce poti face cu toate creatiile magnific de frumoase FlorideLux si cu felicitarea noastra cu detalii aurite pretioase, ce poate fi pastrata cu succes ca o amintire extrem de valoroasa.

felicitare florarie online

Felicitari cadou de neuitat

Felicitarile cadou FlorideLux sunt adesea pastrate de destinatare precum amintire ani de zile, chiar si dupa ofilirea florilor sau trecerea plantelor. Amintirea frumoasa, ascunsa intre cuvintele frumos inscriptionate pe felicitare sunt mai pretioase decat orice. Este important sa stii ce transmiti, sa stii sa pastrezi vie amintirea unui moment atat de pretios. Felicitarea aurita, cu detalii impresionante, dubleaza si precum un detaliu decorativ potrivit in orice incapere. Ai incredere in serviciile de calitate FlorideLux si in expertiza noastra pentru un cadou cu adevarat magnific! Doar la florariile FlorideLux ai parte de un astfel de cadou impresionant si de neuitat!