Felicitare cadou pentru orice comanda FlorideLux.ro

Felicitare cadou pentru orice comanda FlorideLux.ro

felicitarile floridelux florarie online

Felicitare cadou

Pot adauga un mesaj cadoului? este una dintre cele mai frecvente intrebari in randul clientilor nostri. Raspunsul este DA! Primesti o felicitare cadou la orice comanda, pe care o putem imprima cu mesajul sau urarea dorite de tine. Felicitarea are o dimensiune de 13X 13 cm, este decorata cu detalii aurii pe o parte si pe cealalta partea imprimam mesajul tau. Felicitarea este oferita destinatarei in plic sigilat. Plicul este negru, cu detalii aurii, este un gest foarte frumos sa acompaniezi cadoul de cateva cuvinte scrise din inima, destinatara cu siguranta va pastra cu drag amintirea cuvintelor tale!

Te ajutam sa gasesti mesajul potrivit

Din experienta iti spunem ca majoritatea clientilor, cand se vad in fata comenzii, simt ca nu mai au inspiratie pentru a exprima un gand, o urare, sentimentele reale din spatele cadoului. Atunci, noi ii ajutam sa exprime ceea ce simt, prin mesajele predefinite disponibile in sectiunea de comanda. De asemenea, te poti consulta si cu operatorii nostri pentru un mesaj potrivit! Astfel, pentru a oferi o felicitare de neuitat, te ajutam sa gasesti mesajul potrivit, de fiecare data! Cadoul, gestul, spun extrem de multe despre ceea ce simti, desigur, insa cuvintele potrivite pot completa intregul gest, emotionand destinatara complet! Acum e momentul sa creezi cele mai frumoase surprize, alaturi de FlorideLux!

Iata cateva produse de la Floraria FlorideLux.ro

Ai cele mai bune produse livrate impreuna cu mesajul tau, imprimat profesional

Floraria online FlorideLux.ro, iti ofera livrare flori, buchete si aranjamente florale in aceeasi zi oriunde in Romania. Cu FlorideLux.ro, ai cele mai proaspete flori, cele mai simpatice cadouri si livrare directa destinatarului. Alege sa oferi flori, sa comanzi online prin, probabil, cea mai buna florarie online.Suntem alaturi de tine in orice moment al vietii, de la nastere, nunta, aniversari, pana la momente mai triste, pe scurt: PETALE DE VIATA - Alaturi de tine in orice moment!