Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi

felicitarile floridelux florarie online

Felicitare cadou

Pot adauga un mesaj cadoului? este una dintre cele mai frecvente intrebari in randul clientilor nostri. Raspunsul este DA! Primesti o felicitare cadou la orice comanda, pe care o putem imprima cu mesajul sau urarea dorite de tine. Felicitarea are o dimensiune de 13X 13 cm, este decorata cu detalii aurii pe o parte si pe cealalta partea imprimam mesajul tau. Felicitarea este oferita destinatarei in plic sigilat. Plicul este negru, cu detalii aurii, este un gest foarte frumos sa acompaniezi cadoul de cateva cuvinte scrise din inima, destinatara cu siguranta va pastra cu drag amintirea cuvintelor tale!

Te ajutam sa gasesti mesajul potrivit

Din experienta iti spunem ca majoritatea clientilor, cand se vad in fata comenzii, simt ca nu mai au inspiratie pentru a exprima un gand, o urare, sentimentele reale din spatele cadoului. Atunci, noi ii ajutam sa exprime ceea ce simt, prin mesajele predefinite disponibile in sectiunea de comanda. De asemenea, te poti consulta si cu operatorii nostri pentru un mesaj potrivit! Astfel, pentru a oferi o felicitare de neuitat, te ajutam sa gasesti mesajul potrivit, de fiecare data! Cadoul, gestul, spun extrem de multe despre ceea ce simti, desigur, insa cuvintele potrivite pot completa intregul gest, emotionand destinatara complet! Acum e momentul sa creezi cele mai frumoase surprize, alaturi de FlorideLux!

Descopera produsele FlorideLux.ro, florarie online

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK