Trimite flori de la Floraria online FlorideLux.ro

Trimite flori de la Floraria online FlorideLux.ro

Trimite flori de la Floraria online FlorideLux.ro. Vrei sa faci o surpriza minunata? Este foarte simplu! Pentru a trimite flori online, este suficient sa alegi buchetul sau aranjamentul floral dorit de mai jos, iar noi ne ocupam cu maxima discretie si profesionalism de livrarea comenzii tale de flori online la timp, gratuit, oriunde in Romania, de luni pana duminica, oricand vrei si ai nevoie. Procesul de comanda flori online dureaza doar cateva minute, cu tot cu plata. Atunci cand folosesti serviciile unei florarii online, ai parte de o valoare mai buna pentru banii cheltuiti, intrucat ai si serviciul de livrare flori la domiciliu, la birou sau la institutii, oriunde in Romania. In plus, primesti gratuit o felicitare de lux, primesti poza martor pe email inainte de livrare si primesti SMS de confirmare livrare in timp real, stii imediat cum se livreaza comanda ta.

  • Cele mai bune preturi! Ca si retea de florarii cu ateliere in intreaga Romanie, nu avem intermediari, astfel iti oferim preturi imbatabile la produsele preferate!
  • Cele mai proaspete flori! Pretioasele noastre buchete si aranjamente florale sunt create chiar in atelierele noastre, de catre maestri floristi si sunt trimise imediat spre livrare, pentru a ne asigura ca ai parte de cele mai proaspete si rezistente flori!
  • Livrare gratuita! Suntem singura florarie online din Romania care asigura livrare gratuita flori online in peste 12000 de localitati. Comanda minima pentru livrare gratuita este de doar 159 RON.

Trimite flori chiar acum de la cea mai buna florarie online!

43 Produs(e)

pe pagina

43 Produs(e)

pe pagina