Aranjamente nunta masini

Aranjamente masini - decoruri speciale pentru masina mirilor si nasilor. Aceste aranjamente masini vor pregati masinile de sarbatoare si le vor scoate din anonimat. Aranjamente masini sunt decorate cu flori naturale si au prindere in siguranta, pentru ca aranjamentele sa reziste in miscare.

9 Produs(e)

pe pagina

9 Produs(e)

pe pagina

Aranjamentele nunta pentru masini sunt ansambluri florale realizate pe burete umed, care confera masinilor un aspect festiv si foarte special. De obicei aranjamentele pentru masini sunt realizate de catre floristi in aceeasi tematica florala cu intreaga nunta si sunt plasate pe masini, in maxima siguranta, folosind panglici, ventuze sau alte sisteme care cofera aranjamentelor stabilitate in miscare. Aranjamentele de masini pot fi pentru capota sau pentru oglinzile laterale. 

Ca si traditie, la nunti sunt decorate doar masina mirilor si masina nasilor. Este un obicei frumos ca masinile astfel decorate sa faca un tur de oras, pentru ca toata lumea sa vada cat de frumoase au fost acestea pregatite de nunta! Iti recomandam aceste cateva modele de aranjamente masini, insa putem realiza orice alt model la cerere sau putem discuta un model special, in functie de restul florilor folosite pentru buchetul de mireasa, pentru lumanarile de nunta sau pentru aranjamentele de masa. 

Este foarte important sa alegi pentru aranjamentele tale de masina flori rezistente sau sa plasezi florile folosite in sursa de apa, pentru a rezista timp indelungat. Atunci cand masinile ajung la restaurant, aranjamentele pot fi demontate de pe capote sau de la oglinzile laterale si folosite precum decoratiuni de sala, astfel ca au dublu efect si dublu impact. Floraria noastra efectueaza aranjamente de masini din anul 2003, avem o vasta experienta in domeniu si iti putem face cele mai bune recomandari. Vino in florariile noastre din Bucuresti (Iuliu Maniu 7 sau Calea Mosilor 209), Brasov (Zizinului 3) sau Cluj (bd. 21 decembrie 1989 nr.19) si discuta cu unul dintre specialistii nostri in aranjamente nunti sau rasfoieste cataloagele noastre de flori de nunta. Avem mii de modele care te asteapta!