Ghiduri utile pentru floristica

Ghiduri utile pentru floristica

Ghid depozite flori

depozit de flori engross

Depozit flori engross este o afacere tip import-export destinat florariilor. Poti cumpara din depozite flori engross flori la pachete, plante la tava, accesorii florale in cantitati mai mari. Citeste mai multe despre flori engross si depozite flori engross. Acceseaza PDF-ul profesional cu informatii mai jos.

Plan de afaceri florarie

plan de afaceri florarie

Plan de afacere florarie este un drum pe care ti-l croiesti, precum antreprenor, catre o florarie si o afacere de succes. Fiecare punct din plan de afacere florarie trebuie urmarit si tratat cu seriozitate. Citeste mai multe despre plan de afacere florarie in PDF-ul de mai jos sau urmareste acest video.

Semnificatia florilor

semnificatia florilor din buchetele florale

Florile pot transmite emotii puternice, sentimente adanci, cuvinte nerostite, pot transforma totul in veselie, sunt magice! Alege, insa, cu atentie florile pe care le daruiesti, pentru ca fiecare dintre ele are o semnificatie aparte. Citeste in ghidul nostru de mai jos totul despre semnificatia florilor si daruieste cadoul potrivit!

Sezonalitatea florilor

Sezonalitatea florilor din buchetele florale

Sezonalitatea florilor este extrem de importanta atat pentru floristi, cat si pentru clientii nostri. Cunoasterea corecta a sezonalitatii florilor te ajuta sa intelegi fluctuatiile de pret si disponibilitatea anumitor flori de-a lungul intregului an. Te invitam sa citesti PDF-ul nostru despre sezonalitatea florilor mai jos.