Livrare flori adrese multiple

Livrare flori adrese multiple

Livrare flori adrese multiple - un serviciu special de livrare flori pentru corporatii, firme, organizatii sau agentii de publicitate. Livram flori in acest sistem de peste 14 ani de zile si suntem pregatiti din punct de vedere logistic pentru orice provocare. Floraria FlorideLux are o experienta de peste 14 ani de zile in livrari de flori, avand acoperire atat nationala, cat si internationala. 

 

Pentru cei interesati de livrari de flori la mai multe adrese, avem intotdeauna oferte speciale, mai ales pentru zilele aglomerate, asa cum este 1 sau 8 martie. Va rugam sa ne transmiteti un email pe adresa corporate@floridelux.ro cu solicitarea dvs, care sa contina: 

 

> cod produs, daca doriti ceva deja existent pe website
> descriere produs dorit
> cantitate
> data de livrare sau intervalul de date
> adresele de livrare complete, urmarind acest cap de tabel: tabel adrese multiple, livrare flori

 

Citeste aici sfaturile specialistilor nostri pentru Oferte flori corporate 1-8 martie.

Specialistii FlorideLux vor prelua cererea dvs si va vor raspunde imediat. Emailurile noastre sunt monitorizate permanent si ne dorim sa ne pastram clientii si sa ii multumim, astfel ca nu intarziem cu transmiterea ofertei. De asemenea, avand o experienta atat de vasta, ofertarile noastre sunt in cele mai bune conditii din industria de floristica din Romania, mizand pe calitate si seriozitate in tot ce facem. Asteptam cu interes solicitarea dvs de Livrare flori la adrese multiple.