Livrare flori gratuita

Livrare de flori gratuita oriunde in Romania si in lume (*), doar prin florariile FlorideLux. Comanda online simplu si rapid cele mai frumoase si proaspete flori, in modele de buchete si aranjamente unicat, livrate imediat persoanelor dragi tie, oriunde ar fi ele. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari sau egale cu 159 RON, TVA inclus (pentru comenzi sub aceasta suma taxa de livrare este de 29 RON) si este cel mai profesional serviciu de livrare flori si cadouri din Romania, inca din anul 2003.

Credem cu putere ca o floare poate face primavara in sufletul unei femei. De aceea, serviciul de livrare flori gratuit oriunde in Romania si in lume a fost gandit special pentru a crea atat pentru tine, cat si pentru cei dragi tie, o experienta de cumparaturi absolut de neuitat. Fiecare detaliu conteaza pentru noi, fiecare floare din buchet, fiecare cerinta speciala si fiecare cuvant din mesajul care insoteste florile. Spunem cu putere SIGUR CA DA! oportunitatii pe care ne-o oferi de a livra un buchet proaspat exact la momentul potrivit. La timp, de fiecare data. Si intotdeauna la pretul corect! Care sunt avantajele tale?

Flori proaspete

Flori proaspete de la FlorideLux

Fiecare floare este atent selectata si apoi depozitata in camere frigorifice profesionale. Zilnic florile sunt ingrjite, hidratate si hranite corect pentru a-si mentine timp indelungat prospetimea in stocul nostru, in perioada de productie, in drum spre destinatari si apoi in vaza acestora, pana la 7 zile. Stocurile permanente si consistente detinute de fiecare florarie FlorideLux aduc cu sine PROMISIUNEA unui serviciu serios, manufacturare profesionala si livrare prompta.

Din florarii direct la destinatar

Buchetele de flori si aranjamentele florale FlorideLux sunt proaspat efectuate in atelierele si florariile FlorideLux si apoi duse direct si imediat catre destinatari. Fara intarziere si fara asteptare. In acest fel stii sigur ca toate florile vor rezista in vaza pana la 7 zile si ca ai parte de cele mai bune preturi, fara taxe suplimentare de depozitare.
Program livrare flori Bucuresti: Luni-Duminica 9-21; livrare flori provincie Luni-Duminica 9-18.

Convenabil si eficient

Consideram ca actul in sine de a oferi flori ar trebui sa fie relaxant si presarat cu zambete, atat pentru expeditor, cat si pentru destinatar. Din acest motiv intregul proces de comanda este convenabil si eficient. Poti comanda online, telefonic, pe email sau in florariile FlorideLux, in drum spre casa. Modalitatile de plata sunt multiple si flexibile, gandite special pentru a salva timp pretios.

Flori livrate... din adancul inimii

Florile noastre sunt livrate din adancul inimii, nu doar pentru ca tu le trimiti din dragoste, ci pentru ca si noua ne pasa! Ne pasa de fiecare comanda si de fiecare client si asta se simte. Suntem dedicati in a oferi cel mai bun serviciu de livrare flori din Romania.

Aproape de tine in orice moment

Florariile FlorideLux sunt deschise in tara, dar si in Bucuresti pentru a-ti fi aproape si pentru ca tu sa beneficiezi mereu de calitate superioara, serviciu prompt si profesional, aprovizionare permanenta, flori proaspete ingrijite zilnic si pastrate in conditii optime de temperatura si umiditate.

Video cum livram florile

cum livram florile

Suntem foarte implicati si atenti cu fiecare livrare de flori. Vezi in video cum efectuam livrarile in provincie. Folosim o metoda de ambalare dezvoltata in 10 ani de zile, care s-a dovedit a fi foarte eficienta, florile ajungand la destinatie in cele mai bune conditii. Garantat! Incearca astazi serviciile noastre.