Palarie de plaja cadou la comenzi de peste 150 RON

Palarie de plaja cadou la comenzi de peste 150 RON

1. Organizarea promotiei

1.1 Campania promoţională este organizată de SC Online Business Development SRL, proprietar al brandului FlorideLux.ro ,  cu sediul social în Bucureşti, Str. Baba Novac Nr.1, sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6124/2011, CIF RO 28508980, denumita in continuare "organizator".

1.2. Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin publicare pe siteul www.floridelux.ro, fiind disponibil în mod gratuit oricărui participant.

1.3. Campania se desfăşoară sub imperiul prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul Concursului, dar nu înainte de a anunţa modificarea pe website-ul www.floridelux.ro. Campania se desfasoara pentru toti clientii grupului FlorideLux, ce efectueaza o comanda in perioada 10-17.08.2015, cu o valoare mai mare sau egala cu 150 RON, TVA inclus, indiferent de data de livrare aleasa si doar in limita stocului disponibil la data livrarii.

2. Aria de desfăşurare a Campaniei

2.1. Prezentul Concurs se desfăşoară pe teritoriul României.

3. Durata Campaniei

3.1. Perioada de desfăşurare a promotiei este 10-17.08.2015. Produsul oferit cadou este o palarie de plaja (modelul poate diferi). Promotia se aplica tuturor clientilor care comanda si achita o comanda in perioada 10-17.08.2015, cu o valoare mai mare sau egala cu 150 RON, TVA inclus, indiferent de data de livrare aleasa si doar in limita stocului disponibil la data livrarii.

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, in functie de stocul disponibil.

4. Dreptul de participare

4.1. Campania se adreseaza persoanelor fizice si juridice.

5. Mecanismul Campaniei 

5.1. Participarea la la campanie se va face in mod automat prin comandarea si achitarea unui produs de pe website-ul FlorideLux cu o valoare egala sau de peste 150 RON.

5.2. Participantul va efectua cumparaturile doar online. Florariile fizice FlorideLux nu participa in campanie.  

sf maria cadou