Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi

Cautam parteneri florarii locale, in toata tara! FlorideLux.ro este o florarie online de succes, care cauta parteneriate strategice cu magazine florarii din toata tara, pentru a livra flori la domiciliu.

Cum functioneaza?

Noi preluam comanda clientului, cu un anumit produs, de livrat la o anumita data. Daca destinatia livrarii este in judetul unde se afla floraria ta, iti alocam comanda. Tu o verifici, vezi ce buget iti este alocat, produci comanda, o livrezi si noi iti achitam serviciul.

Cat de costa inrolarea?

Inrolarea in sistemul FlorideLux de parteneriat local nu costa nimic. Noi retinem din fiecare comanda un comision, insa marea parte a sumei iti revine tie pentru serviciul de productie si livrare. Platile se fac saptamanal, astfel ca tu sa nu ai dereglaje in incasari si sa te ajutam sa cresti.

Ce trebuie sa fac sa devin partener FlorideLux?

Trebuie sa ai o florarie fizica, un magazin sau un atelier din care sa faci comenzile. Trebuie sa ai o masina, cu care sa faci livrarile. Trebuie sa ai acces la internet - preluarea comenzilor se poate face si de pe telefonul mobil. Trebuie sa fii flexibil, muncitor, creativ si sa ai experienta in lucrul cu florile. De asemenea, este necesar sa ai o firma si un cont bancar al firmei, unde sa faci incasarile.

Cand pot incepe?

Imediat! Daca esti hotarat sa te alaturi sistemului nostru de parteneriat florarii locale, lasa-ne datele tale de contact si iti trimitem imediat documentele ce trebuie semnate. Cand ni le trimiti semnate si completate, poti incepe practic imediat! Noi suntem foarte hotarati - tu esti pregatit?

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK