Securitatea platilor online efectuate pe www.floridelux.ro

Pentru noi securitatea datelor tale este foarte importanta. Punem un accent deosebit pe confortul clientilor nostri, din toate punctele de vedere. Grupul de e-commerce FlorideLux.ro proceseaza toate datele de card prin partenerul de incredere PayU.

Datele cardului cu care platesti online nu sunt stocate pe website-ul nostru si nici nu pot fi accesate de catre angajatii grupului de e-commerce FlorideLux.ro. Introducerea datelor de card se efectueaza pe serverele securizate PayU, pentru un plus de siguranta.

Datele de card nu sunt si nici nu vor fi vreodata expuse unei alte persoane, iar transmiterea lor se face doar criptat. Serverele sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor de orice fel.

Partenerul PayU detine cea mai inalta certificare de securitate din industria platilor online, PCI DSS Level 1 care certifica indeplinirea unui set de 12 cerinte care se refera atat la securitatea solutiilor de procesare a platilor, cat si la securitatea fizica si electronica a datelor si reprezinta o garantie a faptului ca, indiferent de situatie, datele cardului tau nu vor fi niciodata expuse.

Pentru un nivel maxim de securitate, recomandam inrolarea cardului in 3D Secure, online, la banca emitenta. 3D Secure este un standard de securitate dezvoltate de Visa si MasterCard care, concret, iti ofera posibilitatea de a stabili o parola suplimentara pe care o vei folosi doar la plata online. Astfel, chiar daca iti pierzi cardul, fara aceasta parola, el nu va putea fi folosit pentru a plati online.

Te poti adresa oricand departamentului operare comenzi www.floridelux.ro pentru intrebari suplimentare legate de securitatea tranzactiilor online pe email contact@floridelux.ro sau telefonic la 0372.740.106 / 107 / 108. De asemenea, te poti adresa suportului pentru probleme plati online PayU, la numarul de telefon 021.303.2060.