SOL, solutionarea online a litigiilor

SOL, solutionarea online a litigiilor

Clientii Floridelux.ro pot utiliza platforma SOL in rezolvarea problemelor legate de livrare

INTRA AICI pentru a accesa platforma SOL (SOLUTIONAREA ONLINE A LITIGIILOR)

Pentru ca FlorideLux isi respecta clientii, ne-am gandit la o platforma care poate remedia probleme greu de rezolvat.

Ce poti face atunci cand intampini probleme

Daca ai comandat de pe www.floridelux.ro si ai intampinat probleme cu livrarea sau nu esti multumit de produsele noastre, iti recomandam sa iei legatura direct cu noi. Echipa Floridelux este deschisa comunicarii si va incerca sa solutioneze problema in cel mai scurt timp. In plus, daca ai o propunere de imbunatatire a site-ului sau a serviciilor noaste, ne poti scrie la contact@floridelux.ro sau pe whatsapp la 0722560914 si noi vom lua masuri de indata.

Ce este platforma SOL?

Platforma SOL este o platforma de solutionare on-line a litigiilor pusa la dispozitie de Comisia Europeana pentru a le permite tuturor comerciantilor din Uniunea Europeana si nu numai sa solutioneze litigiile cu privire la anumite servicii online, direct pe internet, fara a apela la o instanta.

Platforma SOL apartine unui comerciant?

Nu, platforma SOL nu este asociata niciunui comerciant, ea poate fi folosita pentru a inainta sesizarile dumneavoastra cu privire la produsele si serviciile online in fata unei institutii de solutionare a litigiilor. Entitatile de solutionare a litigiilor sunt organizatii sau alte persoane impartiale care ajuta cnsumatorii si comperciantii sa se inteleaga pe cai extrajudiciare. Astfel, solutiile vor fi rezolvate mai usor, fara a se ajunge in instanta.

Cum functioneaza platforma SOL?

Platforma SOL este simplu de folosit, ghidand utilizatorii pas cu pas. Exista traduceri in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana si totodata dispune de un termen limita pentru solutionarea reclamatiilor. De asemenea, fiind o platforma online, consumatorii pot obtine solutii echitabile fie gratuit, fie cu cheltuieli foarte mici, iar comerciantii pot pastra relatii bune cu clientii, scapand de proceduri judiciare costisitoare.

Pana atunci, nu uita de Flori de Lux si beneficiile noastre:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Poză martor pe e-mail

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Floraria online FlorideLux.ro, iti ofera livrare flori, buchete si aranjamente florale in aceeasi zi oriunde in Romania. Cu FlorideLux.ro, ai cele mai proaspete flori, cele mai simpatice cadouri si livrare directa destinatarului. Alege sa oferi flori, sa comanzi online prin, probabil, cea mai buna florarie online.Suntem alaturi de tine in orice moment al vietii, de la nastere, nunta, aniversari, pana la momente mai triste, pe scurt: PETALE DE VIATA - Alaturi de tine in orice moment!